Jídlo ovlivňuje nejen to, jak vypadá vaše tělo, ale i vaši pracovní výkonnost a celkovou pohodu. V práci tráví lidé většinu svého času, ale na správnou stravu během pracovní doby moc nehledí. Přečtěte si, jaké stravovací návyky vám během pracovního dne nejvíc škodí a proč.
Děláte některou z chyb? Jaké jsou vaše další stravovací neřesti v práci? Dejte nám vědět do komentářů na našem Facebooku: https://www.facebook.com/stravenky/
Evropský program usilující ve spolupráci se zapojenými restauracemi o kvalitní stravování zaměstnanců v průběhu pracovního dne.
Počínaje 1. 4. 2022 získáváte až 10 Kč za každý druhý oběd v restauraci v minimální hodnotě 100 Kč.
Prostřednictvím Potravinové banky Prahy a Středočeského kraje jde pomoc letos převážně na nákup potravin partnerským organizacím pomáhajícím zvládnou současnou uprchlickou vlnu z Ukrajiny.