Splňte si předsevzetí s benefity Edenred | Články | Edenred

Splňte si předsevzetí s benefity Edenred | Články | Edenred

Czech Republic
Edenred Benefits

Splňte si předsevzetí s benefity Edenred

3. 1. 2019

Pusťte se do plnění svých předsevzetí s benefity Edenred. Dali jste si v roce 2019 za cíl víc cvičit, chodit za kulturou nebo zajet do exotické destinace? S tím vším vám může pomoct karta a poukázky Edenred Benefits.

  1. Dejte si do těla
    Celých 53 % Čechů si jako novoroční předsevzetí dávají za cíl zhubnout a 48 % víc sportovat. Pokud mezi ně taky patříte, není nic jednoduššího než za členství ve fitness centru nebo kurzy jógy zaplatit prostřednictvím Edenred Benefits . Na výběr máte jak ze sportovních a fitness center tak z konkrétních sportů jako plavání, jóga, squash, golf a další. Je jen na vás, co si vyberete.
  2. Vyrazte za kulturou
    Každý měsíc návštěva divadla nebo kino, třikrát do roka muzeum a alespoň dvakrát návštěva galerie. I taková předsevzetí si lehce splníte s našimi benefity. Mezi našimi partnery najdete síť multikin Cinema City, muzeum čokolády, galerii DOX a malá i velká divadla po celé ČR.
  3. Poznejte nová místa
    Horská turistika, opalování se na pláži i objevování tajných zákoutí ve světových metropolích. Ať už vaše duše touží po dobrodružství nebo odpočinku, v nabídce našich partnerů si určitě vyberete. Za zájezd u společností EXIM tours, FISHER, Čedok, FIRO-tour a dalších můžete zaplatit s benefity Edenred až do výše 20 000 Kč. Nevíte kam vyrazit? Inspirujte se v našem článku „Kam Češi nejčastěji jezdí na dovolenou.“
  4. Naučte se něco nového
    Rozšiřte si v roce 2019 svoje znalosti jazyků, naučte se kreslit a malovat nebo vyzkoušejte sílu svých řidičských dovedností. Naučit se něco nového můžete v každém věku. V lednu a začátkem února se otevírají nové kurzy a jazykové školy přijímají studenty do letního semestru. Naše tipy na konkrétní kurzy najdete tady.
  5. Probuďte v sobě knihomola
    Na dlouhé cesty, pohodu před spaním, víkendové lenošení nebo dovolenou. Knihy jsou perfektní společník pro každou příležitost. Objevte jejich kouzlo s benefity Edenred. Je to přesně rok, co se staly součástí nabídky pro využití benefitů. Vyberte si svůj oblíbený žánr a hurá do čtení. Můžete se inspirovat 10 nejprodávanějšími knihami roku 2018.

Využijte svoje benefity Edenred pro volný čas naplno. Můžete s nimi zaplatit sport, cestování, vzdělání, zdravotnické potřeby i knihy. Víc se dozvíte na: https://www.edenred.cz/produkty/volnocasove-benefity/edenred-benefits-card/zamestnanec
Všechny naše partnery najdete pomocí vyhledávače na našich stránkách nebo mobilní aplikace TicketCard by Edenred.

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022