Kam Češi nejčastěji jezdí na dovolenou? | články | Edenred

Kam Češi nejčastěji jezdí na dovolenou? | články | Edenred

Czech Republic
zaměstnanec | zaměstnavatel

Kam Češi nejčastěji jezdí na dovolenou?

16. 7. 2018

Příspěvek na dovolenou od zaměstnavatele
Zaměstnanecké benefity mají nespočet podob. Patří mezi ně i příspěvek na dovolenou. Jde o daňově zvýhodněný benefit, který musí být ve formě nepeněžního plnění a nesmí přesáhnout 20 000 Kč za rok. Výhodou je, že se vztahuje i na rodinné příslušníky zaměstnance. Příspěvek může nabídnout zaměstnavatel všem zaměstnancům nebo jen těm vybraným. To záleží na něm.

Kam jezdíme nejraději?
Mezi top destinace českých turistů patří Chorvatsko, Itálie a Řecko. Právě do Chorvatska se každý rok vypraví přes 800 000 Čechů. Rádi jezdíme i do sousedství, hlavně do Rakouska a na Slovensko. V posledních letech se zvyšuje zájem o Bulharsko, Turecko a Egypt. Chystáte se letos do některé z uvedených zemí?

Na dovolenou s Edenred Benefits a Edenred Benefits Card
Kromě sportovního a kulturního vyžití můžete pomocí poukázek Edenred Benefits a Edenred Benefits Cardzaplatit i část vaší dovolené. Od začátku roku 2018 tuto možnost využilo několik desítek tisíc uživatelů karet a poukázek Edenred. Dohromady zakoupili ubytování a rekreaci v hodnotě několika miliónů korun. Mezi naše partnery patří celá řada velkých i malých cestovních kanceláří. Například EXIM tours, FISHER, Čedok, FIRO-tour, ALEXANDRIA, STUDENT AGENCY, CK Neckermann, Blue Style a další. Každá z nich nabízí několik zájezdů do oblíbených destinací, o kterých jsme psali výše. Stačí když si vyberete tu svoji pomocí vyhledávače na našich stránkách. Benefity ale plaťte vždy celý balíček obsahující ubytování – tj. nemůžete zaplatit pouze dopravu např. letenku.

Nabízí váš zaměstnavatel příspěvek na dovolenou? Už jste tento benefit někdy využili? Nebo jste už vyzkoušeli zaplatit dovolenou prostřednictvím Edenred Benefits? Dejte nám vědět do komentářů na našem Facebooku.

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022