Obědy a benefity lze platit nově iPhonem | Články | Edenred

Obědy a benefity lze platit nově iPhonem | Články | Edenred

Czech Republic
Edenred Benefits | Ticket Restaurant | apple pay

Obědy a benefity lze platit nově iPhonem

17. 4. 2019

Edenred přináší držitelům karet Ticket Restaurant® a Edenred Benefits snadný, bezpečný a rychlý způsob placení s Apple Pay.

Majitelé iPhonů mohou svým mobilním telefonem nově zaplatit i za obědy a benefity. Digitální platbu Apple Pay v Česku jako první firma v oboru nově nabízí společnost Edenred. iPhonem tak mohou nyní platit majitelé karet Ticket Restaurant® a Edenred Benefits. Edenred se tak zařadil do první vlny společností, jež platby Apple Pay v Česku zavedly.

Platby přes Apple Pay lze provádět ve všech provozovnách, které přijímají platební karty Ticket Restaurant či Edenred Benefits a jsou vybaveny bezkontaktním terminálem. Platby jsou vysoce bezpečné. Apple Pay pro nás představuje další milník strategie digitalizace pro letošní rok. Zájem o Apple Pay je skutečně obrovský a nástup je raketový. Jen první den si službu aktivovalo 30 procent našich zákazníků, kteří vlastní Apple zařízení. A zhruba dvě třetiny z toho provedly hned kartou platbu za oběd. Zákazníkům přinášíme skutečně přidanou hodnotu, jelikož platby mobilními zařízeními jim usnadní život. Apple Pay je tak další mobilní platbou – podobně jako Google Pay.

Z dosavadních dat víme, že mobilní platby přispívají k pravidelnosti stravování a k čerpání volnočasových benefitů. Pro vás, naše partnery, představuje Apple Pay možnost získat nové zákazníky a příjmy. Z dat o mobilních platbách navíc víme, že nákupní chování těchto zákazníků je akčnější, lidé s mobilními platbami platí v častějších frekvencích. To podporuje pravidelné stravování i čerpání benefitů.

Proto pokud již akceptujete karty Ticket Restaurant® a Edenred Benefits, užijte si pocit být první spolu s námi. A vy, kteří ještě karty nepřijímáte… opravdu to nechcete změnit?

Další články

Úprava odměny za služby společnosti Edenred s ohledem na míru inflace

Dd začátku roku 2022 dosáhla míra inflace vysoce nadstandartní úrovně 28,8 %. S ní je spojený růst cen energií, technologií a práce, který nás nutí od 1. 12. 2023 k mimořádné úpravě našich všeobecných obchodních podmínek v oblasti odměny za služby.

Číst více13. 10. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023

Změna způsobu placení přes Qerko

Platby přes Qerko budou od 20. 12. 2022 dostupné jen pro stravenkové karty zadané přímo do aplikace Qerko.

Číst více20. 12. 2022