OBĚDY A BENEFITY UŽ LZE PLATIT IPHONEM | Články | Edenred

OBĚDY A BENEFITY UŽ LZE PLATIT IPHONEM | Články | Edenred

Czech Republic
Edenred | Edenred Benefits | Ticket Restaurant | apple pay | ticket restaurant card

Obědy a benefity už lze platit iPhonem

19. 2. 2019

Majitelé iPhonů mohou nově využít pro placení za obědy a benefity digitální platbu Apple Pay! Tu v ČR nabízíme jako první firma v oboru. Apple Pay mohou využít jak majitelé karet Ticket Restaurant®, tak i karet Edenred Benefits.

Ticket Restaurant® a Edenred Benefits jsou úspěšné a zavedené značky stravenkových a volnočasových karet, které jsme jako první v České republice uvedli ve spolupráci se společností Mastercard. A dnes jako první také zavádíme platby pomocí Apple Pay. Díky tomu se držitelé karty mohou rozhodnout, zda chtějí za oběd či volnočasové aktivity zaplatit kartou, pomocí mobilu nebo třeba hodinkami. Platby přes Apple Pay lze provádět ve všech provozovnách, kde přijímají platební karty Ticket Restaurant® či Edenred Benefits a kde jsou vybaveni bezkontaktním terminálem, kterých je v České republice více než 90 %.

K Apple Pay patří neodmyslitelně špičkové zabezpečení a ochrana. Když platíte s Apple Pay, číslo karty se neuloží ani v zařízení, ani na serverech Apple. Místo čísla karty se přiřadí jedinečné číslo účtu zařízení, které se zašifruje a bezpečně uloží na čipu ve vašem zařízení. Každá transakce se autorizuje pomocí jedinečného jednorázového dynamického zabezpečovacího kódu.

„Apple Pay představuje další milník naší komplexní strategie digitalizace pro rok 2019, jehož dosažením jsme se stali jednou z prvních společností a v nebankovním sektoru dokonce první v České republice, která umožní mobilní platby zařízením Apple. Jsme přesvědčeni, že s Apple Pay nabízíme zákazníkům skutečně přidanou hodnotu, jelikož platby mobilními zařízeními jim usnadní život. Až půjdou na oběd nebo do kina, bude jim stačit jen jejich iPhone nebo hodinky iWatch s peněženkou Apple Wallet a zaplatí zcela jednoduše, rychle a bezpečně,“ říká Nicolas Eich, generální ředitel společnosti Edenred CZ.

Nastavení Apple Pay je jednoduché a uživatelé mohou i nadále využívat všech dalších výhod karty. V obchodech funguje peněženka Apple Wallet v iPhonu SE, iPhonu 6 i v novějších modelech a v hodinkách Apple Watch.

Apple Pay se tak přidává k službě Google Pay, spuštěné v červnu roku 2018. Díky zavedení Google Pay stoupnul zájem jak o karty Ticket Restaurant, tak i Edenred Benefits. Těší nás, že tak můžeme rozšířit řady spokojených, moderních uživatelů benefitů. Ti, dle našich zkušeností, nejvíce oceňují rychlost placení a možnost jít na oběd pouze s mobilem.

Další články

EDENRED CARD versus stravovací paušál

Porovnejte si oba dva systémy

Číst více9. 1. 2024

Stravenka roku 2024 má hodnotu 211 Kč

Dopřejte vašim zaměstnancům plnohodnotný oběd za jednu stravenku.

Číst více21. 12. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023