Jak zvládnout předvánoční stres s benefity Edenred | Články | Edenred

Jak zvládnout předvánoční stres s benefity Edenred | Články | Edenred

Czech Republic
Edenred Benefits | dárky | vánoce

Jak zvládnout předvánoční stres s benefity Edenred

19. 12. 2018

Vánoce jsou za dveřmi a vy nevíte kam dřív skočit? Chybí vám dokoupit poslední dárky, zabalit ty nakoupené, uklidit, dopéct poslední cukroví a připravit perfektní Štědrý den pro celou rodinu. Předvánoční tlak a stres se na vás hrne ze všech stran. Zpomalte na chvíli a přečtěte si naše tipy, jak předvánoční shon zvládnout a nezbláznit se.

Dejte si pauzu
Než se pustíte do finálních vánočních příprav, dejte si na chvilku oraz. Zastavte se a myslete chvíli na sebe. I hodinka nebo dvě mimo všechen stres vás dokáže nabít energií. Uvidíte, že pak všechno půjde mnohem líp. Dopřejte si třeba zaslouženou masáž, kterou už dlouho plánujete, nebo zajděte na nový film, který jste chtěli vidět. Vyrazte sami nebo s přáteli a nalaďte se na klid a mír, které přináší vánoční čas.

Dárky na poslední chvíli
I s výběrem dárků na poslední chvíli vám může pomoct karta Edenred Benefits. Nakoupit na ni můžete knihy v knihkupectvích po celé republice. Využít můžete i platbu online u našich partnerů, kteří nabízí zážitky, cestování nebo vzdělání. Podle průzkumu si až 39 % lidí přeje dostat pod stromeček výlet nebo zájezd. Vám už jen stačí vytisknout dárkový poukaz a dárek je na světě.

Čas je nejlepší dárek
Sváteční čas
bychom měli trávit hlavně s těmi, které máme rádi. Zajděte si s rodinou, přáteli nebo kolegy na sváteční oběd nebo večeři ještě před Štědrým dnem. Čas a pozornost je totiž ten nejlepší dárek, který můžete svým blízkým dát. Tipy na restaurace najdete třeba v našem vyhledávači nebo článcích na našich stránkách. Čeká tam na vás výběr z českých i exotických kuchyní.

Doplňte hořčík
Pokud máte pocit, že už máte nervy na dranc a nic nestíháte, může to být i známka nedostatku hořčíku. Nedostatečné množství tohoto minerálu v těle může způsobovat horší koncentraci, úzkost, nervozitu i závratě. Až třetina lidí má nízký přísun hořčíku, přestože jde o čtvrtý nejhojnější minerál v lidském těle. Jeho pravidelný příjem spousta lidí podceňuje. Doporučená denní dávka by měla být kolem 350mg. Při stresu se jeho potřeba ještě zvyšuje. Hořčík seženete v lékárně ve formě tobolek, šumivých tablet nebo tekutiny. Naše partnerské lékárny najdete pomocí vyhledávače.

Jak bojujete proti předvánočnímu stresu vy? Nebo prožíváte přípravy na Vánoce v klidu a pohodě? Dejte nám vědět do komentářů na našem Facebooku https://www.facebook.com/stravenky/

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022