Den s benefity Edenred | Články | Edenred

Den s benefity Edenred | Články | Edenred

Czech Republic
benefity | edenred | kultura | oběd

Den s benefity Edenred

8. 11. 2018

Dejte si do těla
Ráno dělá den, proto byste ho měli začít na pozitivní vlně. Dostatek endorfinů vám hned po ránu vykouzlí cvičení. Nakopne vás mnohem víc než káva a zároveň si díky němu udržíte lepší kondici. Pravidelnou fyzickou aktivitu si lehce zajistíte s použitím poukázek Edenred Sport a kultura nebo kartou Edenred Benefits. Využít můžete různá fitcentra a sportovní areály. Ty nabízí jak cvičení v posilovně, tak nejrůznější skupinové lekce.

Výživný oběd
Že je oběd nejdůležitější jídlo dne, víte z našeho předchozího článku. Je jedno, jestli dáváte přednost české nebo zahraniční kuchyni, jestli jste vegetarián nebo striktní masožravec. Kartu Ticket Restaurant můžete využít na více než 15 000 místech po celé České republice. Svoji nejbližší restauraci navíc lehce najdete pomocí vyhledávače na našich stránkách nebo prostřednictvím aplikace TicketCard by Edenred.

Vypněte a relaxujte
Po celodenní práci to chce aspoň na chvíli si odpočinout. Možností, jak vypnout hlavu nebo se uvolnit máte s kartou Edenred Benefits nespočet. Můžete vyrazit na masáž, do sauny nebo se po cestě domů stavit v knihkupectví pro něco oddechového ke čtení. Od ledna letošního roku je totiž možné za benefity nakupovat i knihy.

Vyzkoušejte netradiční jídlo
Na experimenty s exotickými kuchyněmi a netradičními pokrmy není během pracovního dne moc času. V dnešní uspěchané době je každý rád, že má chvíli se v době oběda najíst. S večeří je to ale jiné. Právě ta nám dává prostor pro otestování nových chutí a ingrediencí. Nebojte se vyzkoušet novou restauraci ve svém okolí. Mezi naše partnery patří restaurace se specializacemi na kuchyně z celého světa. Od vietnamských přes mexické až po francouzské.

Za kulturou
Večery zakončené kulturním zážitkem patří k těm nejlepším. Zvlášť když je trávíte v doprovodu někoho blízkého. Pozvěte přítele, partnerku, rodinu nebo kolegu na nový film nebo divadelní hru. V síti našich partnerů si můžete vybrat z řady nejen pražských divadel nebo zajít na nový blockbuster do sítě kin Cinema City.

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022