Rozhýbejte tělo s Edenred Benefits | články | Edenred

Rozhýbejte tělo s Edenred Benefits | články | Edenred

Czech Republic

Rozhýbejte tělo s Edenred Benefits

10. 4. 2018

Pohybem ke zdraví a pohodě
Pravidelný pohyb našemu tělu prospívá v mnoha směrech. Nejen, že nám pomáhá udržet si kondičku, ale zlepšuje i činnost orgánů a fungování těla. Při sportovní aktivitě naše tělo také zaplavují endorfiny, které nás dělají šťastnější, spokojenější a zbavují nás stresu. Pohyb je tak ideální řešení, jak se zbavit napětí a uvolnit se po náročném pracovním dni.

Ponořte se do cvičení s projektem VÝZVA 52
Na začátku vám stačí i 15 nebo 30 minut pohybu. Zajděte si na procházku, vystupte o zastávku dřív nebo vyjděte schody pěšky. I malé změny jsou prospěšnější než celodenní sezení. Jak začít se sportem, se dozvíte ve výzvě „Nelením, nesedím projektu VÝZVA 52, kterou společnost Edenred podpořila.

Jak jste na tom
V rámci projektu Firma v pohybu jsme připravili online diagnostiku fyzického stavu. Díky ní můžete za pár minut pomocí 10 jednoduchých cviků zjistit, v jaké jste kondici a zároveň získat doporučení, jak si své ztuhlé partie co nejlépe rozhýbat a svoji fyzičku zlepšit.

Cvičení na míru
Nejjednodušší cesta, jak najít ten správný sport pro vás, je zkoušet a zkoušet. Právě k tomu se hodí poukázky a karta Edenred Benefits. Je na vás, jestli budete chodit každý měsíc do stejného fitcentra nebo zkusíte každý týden jiný sport. Placení s Edenred Benefits je pohodlné a jednoduché.

Kam za pohybem
Partnerská fitcentra, taneční studia, aquaparky, tenisové haly a mnoho dalších najdete po celé České republice. Ať už se rozhodnete vyzkoušet jógu, plavání nebo horolezectví, s Edenred Benefits máte dveře všude otevřené. Spolupracujeme s více než 12 500 partnery a každý měsíc přidáváme nové. Kde všude se můžete odreagovat s Edenred Benefits, najdete v našem vyhledávači.

Dopřejte si víc pohybu a zažádejte si o Edenred Benefits kartu nebo poukázky. Více o výhodách Edenred Benefits najdete na našich stránkách.

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022