Užívejte si jaro s Edenred! | Články | Edenred

Užívejte si jaro s Edenred! | Články | Edenred

Czech Republic

Užívejte si jaro s Edenred!

26. 4. 2019

Máme pro vás 5 nejlepších jarních aktivit, které s námi můžete vyzkoušet!

  1. Starý dobrý golf!
    S Edenred můžete navštívit desítky golfových klubů. Nováčci určitě ocení i naši spolupráci s tzv. golfovými akademiemi, kde si zahrajete i bez nákladných golfových zkoušek. Vyberte si hřiště co nejblíž k vašemu domovu. Stačí v našem vyhledávači zadat heslo „golf.
  2. Dobrodružství v korunách stromů
    Lanové parky se jen tak neokoukají! Tahle opičí zábava skvěle naplňuje představu o dobrodružném výletu ve dvou nebo rovnou s celou rodinou. Parádní lanový park mají třeba v Kladně, kde se dostanete až 10 metrů nad zem. Samozřejmě bez pořádného jištění tu nedáte ani ránu!
  3. Zkuste wakeboarding!
    Abyste se povozili na prkně po vodě nepotřebujete moře ani motorové čluny. Stačí se vydat do Wake parku v České Lípě. Vaši Edenred kartu nenechte doma. Nebo si ji propojte s vaším mobilním telefonem a máte o starost míň!
  4. Upusťte páru při destrukci!
    Máte někdy pocit, že chcete něco rozmlátit? V adventure centru Tank Power můžete! Vyzkoušejte destrukční terapii. Vyrazte si zařádit s kolegy nebo kamarády! Zničit můžete klidně celé auto!
  5. Co dělat za špatného počasí?
    Vychází na vaše volno déšť? Nezoufejte! Prakticky všechny venkovní aktivity mají zastřešené alternativy. Od lezení na stěně, po klasické sportování na hřištích a kurtech. A provozovatelé myslí i na děti! Vydejte se třeba na Robinsonův ostrov zábavy. Obří zábavní park plný atrakcí pro malé i velké najdete v Jihlavě. I tady uplatníte benefity Edenred.

    A jak trávíte jaro vy? Máte rádi venkovní aktivity, nebo si ještě užíváte pohodlí domova? Podělte se s námi o své názory a zážitky na našem Facebooku.

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022