SVATÝ VALENTÝN 3X JINAK | Články | Edenred

SVATÝ VALENTÝN 3X JINAK | Články | Edenred

Czech Republic
Edenred Benefits | ticket restaurant card | valentýn

svatý VALENTÝN 3x jinak

11. 2. 2019

Ať už patříte mezi čistokrevné romantiky, nebo svoje city projevujete jen sporadicky, den svatého Valentýna je pro vás ideální příležitostí překvapit svou milovanou polovičku nezapomenutelným zážitkem. A Edenred vám poradí, jak na to!

Valentýn Klasický

Asi nejčastějším řešením rande nejen na Svatého Valentýna je pozvánka na večeři. A není tomu tak bezdůvodně. Vždyť láska prochází žaludkem! Uvítejte svoji milovanou její oblíbenou květinou a vydejte se za gurmánským dobrodružstvím už hned v poledne. Protože i klasický oběd může být novým zážitkem. Co třeba dnes tak populární running sushi? Ochutnáte spoustu zajímavých jídel z japonské kuchyně a lovit ty správné kousky může být taky dost napínavé a zábavné.

Tip! S kartou Ticket Restaurant můžete navštívit stovky restaurací po celé České Republice, tu správnou najdete snadno pomocí našeho vyhledávače.

Valentýn Kulturní

Dáváte přednost kulturním zážitkům? Večerní návštěva galerie nebo unikátního muzea dokáže navodit stejně romantickou atmosféru jako svíčka na prostřené tabuli. Večer můžete doplnit o procházku městem nebo parkem a objevit úplně nová zákoutí vašeho města.

No a nezapomínejme na další valentýnskou stálici – návštěvu kina, kterou si můžete naplánovat předem, ale také ji zcela spontánně zařadit do vašeho programu.

Tip! Pokud si nevíte rady, přečtěte si náš článek Kam za kulturou.

Valentýn Sportovní

Sportovní rande se může zdát dost netradiční. Přitom je to skvělý nápad. Společná hra nebo aktivita vás sblíží, a navíc poznáte úplně novou stránku toho druhého. Můžete vyrazit na tenisový kurt, vyzkoušet squash, nebo zapracovat na vzájemné důvěře u lezecké stěny.

A nezapomeňte na dárek!

Dárek k Valentýnu nemusí být okázalý. Důležité je, že vás zajímá, co toho druhého baví, co se mu líbí a co má rád. Mezi nejoblíbenější valentýnské dárky patří drobné šperky nebo doplňky, něco dobrého na zub a dobrou knihou taky určitě nic nezkazíte.

Tip! Knížky patří mezi ty nejlepší dárky bez ohledu na příležitost. Podívejte se, jaké byly nejoblíbenější v roce 2018.

Už víte, jak budete trávit svátek všech zamilovaných vy? Podělte se s námi o své nápady v komentářích na našem facebooku.

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022