Kam za kulturou s benefity Edenred | Články | Edenred

Kam za kulturou s benefity Edenred | Články | Edenred

Czech Republic
Edenred Benefits | volný čas

Kam za kulturou s benefity Edenred

24. 1. 2019

Máte k dispozici benefity Edenred, tak kde je využít? Nechte se od nás inspirovat!

Vyrazte do kina!
Kino je asi ten nejsnazší a nejrychlejší způsob, jak si poukazy užít. Spolupracujeme nejen s velkými multikiny, ale i s kinosály v menších městech. Za kulturou tak nebudete muset nikam daleko.
Věděli jste, že jeden z nejkrásnějších a nejstarších kinosálů najdete v pražské Lucerně? A i tam se můžete vydat s námi. Aktuální program kina najdete zde.

Kdy jste byly naposledy v muzeu?
S poukazy od Edenred můžete navštívit přes 20 muzeí po celé České Republice a poznat historii malých měst nebo třeba příběh čokolády.
Tak trochu jiné muzeum je moderní vědecký komplex IQLANDIA v Liberci, kde se seznámíte nejen s historií světa vědy, ale objevíte i moderní technologie. Díky řadě interaktivních atrakcí je to ideální místo pro zvídavé děti i hravé dospělé.

Divadlo žije!
Dáváte přednost opeře, muzikálům nebo klasické činohře? S benefity Edenred si můžete vybrat z celého divadelního spektra.
A pokud chcete zažít něco úplně jiného, můžeme vám doporučit Divadlo Kouzel Pavla Kožíška v Líbeznici u Prahy.

Objevte něco nového!
S benefity Edenred se můžete vydat i do celé řady galerií. Jednou ze zajímavých je Centrum současného umění DOX, které najdete v pražských Holešovicích.

Čas vyzkoušet únikovku
Velice oblíbenou aktivitou posledních let jsou tzv. únikové hry. Jste se svojí partou zavření v místnosti a máte jediný úkol: dostat se ven přes řadu hádanek a úkolů, které vyžadují nejen důvtip, ale i spolupráci všech zúčastněných. Únikové hry jsou oblíbené mezi přáteli, ale i pracovními kolegy. Je to zkrátka skvělý způsob, jak se pobavit a zároveň otestovat svoje možnosti.

Doufáme, že se nám povedlo vás kulturně naladit! Pusťte se do hledání té právě vámi nejoblíbenější aktivity v našem vyhledávači.

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022