Sportování v práci | články | Edenred

Sportování v práci | články | Edenred

Czech Republic

Sportování v práci

18. 9. 2018

Možnosti sportovních benefitů se rok od roku rozšiřují. Firmy nabízí zaměstnancům sportovní vyžití podle jejich představ i během pracovní doby. Přečtěte si, ve kterých českých firmách si užívají výhod pravidelného sportu a relaxace.

Prostor pro vlastní aktivity
Skupina digitálních agentur Kindred Group podporuje svoje zaměstnance ve vymýšlení a organizování vlastních aktivit. Ve skupinách spolu cvičí jógu, během oběda si zajdou do fitness centra nebo společně hrají badminton a basketbal. Díky flexibilní pracovní době mohou zaměstnanci sportovat kdykoliv v průběhu dne.

Sportujte, kdy chcete Volnost ve sportovních aktivitáchběhem celého dne nabízí svým zaměstnancům i společnost Avast. Jejich kanceláře disponují vlastním fitness centrem, kulečníky, stolními fotbálky, pingpongovými stoly nebo golfovým simulátorem. Navíc můžou zaměstnanci chodit na jógu, hodiny meditace nebo jezdit po budově na koloběžce. Společnost Avast tak vychází vstříc svým zaměstnancům, pro které je stále důležitějšírovnováha mezi pracovním a osobním životem. Solná jeskyně a masáže Internetový obchod Alzataké nabízí svým zaměstnancům možnost jezdit v práci na koloběžkách. I v jejich budově najdete posilovnu nebo ping-pong. K dispozici mají zaměstnanci i wellness, jehož součástí je solná jeskyně, sauna, a dvakrát týdněslužby masérů. Ve firmě si oblíbili i utkání ve florbalu, volejbalu nebo squashi.

Centrum zdraví Automobilka Hyundai otevřela v lednu nový areál s názvem Centrum zdraví. Investice vyšla firmu na 20 milionů, ale rozhodně se jí vyplatí. Získá tím spokojenější a úspěšnější zaměstnance. Zároveň jde o prevenci vzniku úrazů a některých nemocí z povolání. Prostory nabízí zaměstnancům tělocvičnu s posilovnou, cvičení s trenérkou, lekce jógy, pilates i kruhové tréninky. Součástí centra jsou i speciální procedury jako vodoléčba, elektroléčba, laserová terapie nebo masáže. Na ty mohou zaměstnanci docházet po vyšetření a předpisu lékařky centra.

Workshopy pro psychické i fyzické zdraví
Společnosti SAP Services a JetBrains pořádají pro své zaměstnance workshopy na téma psychického i fyzického zdraví. Na praktických seminářích se zaměstnanci mohou dozvědět například o psychosomatických aspektech stresu nebo audiomeditaci. S fyzioterapeutkou se zase mohli naučit, jak si správně nastavit ergonomii pracoviště nebo jaké cviky jim pomůžou na bolavá záda.

Sportování v Edenred I my podporujeme své zaměstnanceve sportovních aktivitách – nejen, že platíme startovné různých sportovních soutěží, ale motivujeme je i kjízdě do práce na kole. Každé jaro se účastníme aktivity „Do práce na kole“. Dvakrát týdně spolu ve skupině cvičíme jógu, a pro uvolnění psychického stresu je k dispozici stolní fotbal nebo boxovací pytel v relax zóně našich kanceláří. Dál pořádáme workshopy na téma psychického i fyzického zdraví, včetně správného stravování.

Nabízí i vaše firma sportovní aktivity pro své zaměstnance? Dejte nám vědět do komentářů na naší facebookové stránce: https://www.facebook.com/stravenky

Fotky

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022