5 míst, kam v Brně na oběd s Edenred | Články | Edenred

5 míst, kam v Brně na oběd s Edenred | Články | Edenred

Czech Republic

5 míst, kam v Brně na oběd s Edenred

26. 9. 2018

Zajděte si s kolegy, rodinou nebo přáteli na zdravé a chutné jídlo v Brně. Sepsali jsme pro vás 5 tipů na restaurace, kde nabízí nutričně vyvážené jídlo a splňují další požadavky programu FOOD, který má za cíl zlepšit stravovací návyky zaměstnanců. Stačí si vybrat, na co máte zrovna chuť.

  1. Lloyd´s Pub http://restauracelloyds.cz/ Restaurace inspirovaná atmosférou tradičních anglických kaváren a restaurací. K přípravě pokrmů používají jen lokální suroviny od vyhlášených regionálních dodavatelů. V nabídce kromě steaku, burgerů, žeber a ryb najdete i saláty a další sezónní potraviny. Restaurace nabízí také denní menu.
  2. Restaurace Svatovavřinecký dvůr http://www.svatovavrineckydvur.cz/ Restaurace v irském duchu nabízí jak české, tak i zahraniční speciality. Ve stálém i denním menu si můžete vybrat z masových specialit, salátů, steaků, ryb i bezmasých jídel. Navíc v poledním menu najdete kromě pizzy taky bezlepková jídla.
  3. Grill Pub Gingilla https://gingilla.cz V Grill Pub Gingilla si pochutnáte nejenom na domácích burgerech, pizze a tortillách, ale i na salátech a české kuchyni z kvalitních surovin. V poledním menu máte na výběr z pěti chodů a dezert.
  4. All Tastyhttps://www.alltasty.cz/ Domácí poctivá jídla podle motta „vaříme jak pro sebe“. V bistru All Tasty připravují jídla s minimem mouky a zahušťovadel. Sami si pečou pannini i knedlíky. V denním menu máte na výběr ze šesti jídel a šesti pizz.
  5. Bar a Restaurant Zágreb http://www.zagreb.cz/ Tradiční česká i zahraniční kuchyně, těstovinové saláty, burgery i ryby. V poledním i klasickém menu si vyberete, na co máte zrovna chuť, včetně bezmasých jídel pro vegetariány.

Nevybrali jste si z našich tipů? Další restaurace, kde se najíte chutně a výživně, najdete pomocí našeho vyhledávače nebo mobilní aplikace TicketCard by Edenred.

Postrádáte mezi našimi partnery vaši oblíbenou restauraci? Doporučte nám ji pomocí formuláře na našich stránkách.

Síť restaurací FOOD, nabízejících zdravá jídla, najdete po celé České republice označené touto samolepkou:

Obrázok1.png

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022