Starejte se o své zdraví a získejte navíc terapeutickou masáž zdarma | Články | Edenred

Starejte se o své zdraví a získejte navíc terapeutickou masáž zdarma | Články | Edenred

Czech Republic

Starejte se o své zdraví a získejte navíc terapeutickou masáž zdarma

8. 3. 2019

Také jste po zimě celí rozlámaní a unavení? Těšíte se, že už konečně vyběhnete zase ven? Stejně jako na jaře servisujete své kolo a auto, i Vy si zasloužíte pořádnou revizi. Proklepněte svoje tělo před jarem.

Nabízíme Vám unikátní balíček komplexního vyšetření, které absolvujete pohodlně během jediného dne u několika specialistů najednou. Na závěr se na Vaše výsledky podívá specialista internista a vyhodnotí všechna vyšetření komplexně v komfortně upravených prostorách. A abyste si u toho i trochu zarelaxovali, připravili jsme pro Vás akci s názvem Jarní STKčko pro zdraví.

Kupte si za Edenred benefity 1 a více poukazů v hodnotě min. 1 000 Kč a dostanete jako dárek hodinovou terapeutickou masáž v hodnotě 1 000 Kč zdarma. Poukazy můžete využít k úhradě jednorázového balíčku PREVENT Sport, Výkon, Standard, Max, Senior – a to buď částečně, nebo v plné hodnotě ceny balíčku. Pokud si zakoupíte poukaz v průběhu března a dubna a zároveň se nejpozději do konce dubna objednáte na balíček vyšetření, bude masáž zdarma Vaše.

Balíček můžete darovat i jako dárek svým blízkým. Poukazy mohou využít i rodinní příslušníci.

Více informací o akci a službách najdete na www.incare.cz/cs/pro-jednotlivce, na telefonu 273 162 162 nebo napište email na incare@incare.cz.

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022