Podporujeme lokální komunity

Podporujeme lokální komunity

Czech Republic

Podporujeme lokální komunity

30. 6. 2021

V rámci tzv. „Ideal Day“ se zaměstnanci Edenredu po celém světě zapojují do dobrovolnických prací. Letošní pátý ročník Ideal Day zahrnoval 84 nejrůznějších CSR iniciativ (Corporate Social Responsability) ve 46 zemích a podpořil 76 neziskových organizací.

Projekt Ideal Day, který byl spuštěn v roce 2017, dává zaměstnancům společnosti možnost zapojit se do iniciativ jednoho ze tří pilířů CSR politiky skupiny Edenred: Idealpeople, jehož cílem je zlepšit kvalitu života; Idealplanet, který se věnuje ochraně životního prostředí; a Idealprogress, který se snaží zodpovědně vytvářet hodnoty.

Zaměstnanci Edenred v České republice již třetím rokem pravidelně pomáhají v Potravinové bance Praha a Střední Čechy s tříděním potravin. Potraviny získané od dárců a podporovatelů (mezi nimiž jsou i některé řetězce supermarketů) jsou Potravinovou bankou distribuovány mezi neziskové a charitativní organizace, které jídlo přerozdělí mezi svobodné maminky a lidi bez domova.

Letos se zaměstnanci Edenred ČR navíc zapojili do akce „Neplýtváme, vaříme“, kde pomáhali s vařením a konzervováním ovoce a zeleniny z Potravinové banky. Takto upravené potraviny pak poputují do dětských domovů, Klokánků, poboček Armády spásy či Azylových domů.

Fotky

Další články

EDENRED CARD versus stravovací paušál

Porovnejte si oba dva systémy

Číst více9. 1. 2024

Stravenka roku 2024 má hodnotu 211 Kč

Dopřejte vašim zaměstnancům plnohodnotný oběd za jednu stravenku.

Číst více21. 12. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023