Nadělte si pod stromeček vysněnou dovolenou! | Články | Edenred

Nadělte si pod stromeček vysněnou dovolenou! | Články | Edenred

Czech Republic
Edenred Benefits | Vánoce | slevomat | soutěž

Nadělte si pod stromeček vysněnou dovolenou!

24. 10. 2019

Zavřete oči a představte si sami sebe na bílé písečné pláži, kterou omývají průzračně modré vody Indického oceánu a vaší jedinou starostí je, jak otevřít kokosový ořech. Že se vám takové snění zamlouvá? Společně s CK Zanzo od Slevomatu, odborníkem na exotické zájezdy, vám přinášíme vánoční soutěž, která jednomu z vás změní přání ve skutečnost a přenese ho na exotický Mauricius.

Jak soutěžit?

Vyměňte od 25. října do 10. prosince 2019 své finanční prostředky v cafeterii nebo na kartě Edenred Benefits za kredity na Slevomatu.

Za každých 500 Kč, které směníte, získáte jeden los do soutěže o zájezd pro dvě osoby na Mauricius. Pro další dva vylosované je připravený extra přípis na jejich účet na Slevomatu.

A to není vše…

Pokud v tomto období směníte benefity za více než 1000 Kč, znásobíte tím nejenom vaši šanci na exotickou výhru. Jako bonus vám totiž Slevomat připíše kredity ve výši 5 % ze směněné částky. Kredity budou na váš účet připsány po skončení soutěže.

Podrobná pravidla naleznete zde . Další informace a postup pro směnu vašich bodů z cafeterie a z karty naleznete na stránce Slevomat Benefity .

Proměňte vaše přání a sny o skvělé dovolené ve skutečnost!

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022