Městský seriál: 5 tipů, jak si užít České Budějovice | Články | Edenred

Městský seriál: 5 tipů, jak si užít České Budějovice | Články | Edenred

Czech Republic
Ticket Restaurant | městský seriál

Městský seriál: 5 tipů, jak si užít České Budějovice

4. 4. 2019

Chystáte se do jižních Čech? Máme pro vás 5 důvodů, proč České Budějovice nesmíte vynechat!

V „Budějicích“ se parádně najíte!

I kdybyste se tu měli jen otočit na oběd, udělejte to! Skvěle se tu nají jak milovník české kuchyně, tak exotický experimentátor. Mezi podniky najdete rodinné kavárny i minipivovary.

Tip! S Edenred benefity se tu můžete najíst v desítkách restaurací, my jsme vybrali Citro bar, který najdete hned u vlakového nádraží jen pár bloků od centra – Přeci se nevydáte na obhlídku Budějovic hladoví ;)

Milovníci akční zábavy si přijdou na své

Legrace číhá třeba v Hopsáriu – parádní komplex plný prolézaček a trampolín, kde najdete i dopravní hřiště. Děti odtud nebudou chtít pryč. Celý komplex je navíc schovaný pod střechou, takže je ideální během špatného počasí. Mimochodem i tady berou karty Edenred.

Tip! Najděte si vlastní atrakci, kterou si můžete užít s Edenred.

Vyzkoušejte denní lázně

Akční juchání není nic pro vás? Nevadí. Co třeba takové denní lázně? Jen si to představte – zábaly, masáže, nějaké to šampaňské – kdo by si něčím takovým nechtěl zpestřit dovolenou nebo pracovní cestu. Podobný relax najdete třeba v Denních lázních Vitalis. A jestli nemáte na delší procedury čas, zkuste solnou jeskyň. Jedna hodina v ní vydá za tři dny u moře.

Úžasné letní kino!

V době permanentního světelného znečištění je kvalitní letní kino skutečně unikum. České Budějovice takové kino mají. Jmenuje se Letní kino Háječek a najdete ho u kina Kotva. Tam můžete zamířit, pokud vám nebude přát počasí.

Tip! Aktuální program obou kin najdete tady.

Genius Loci na každém rohu

České Budějovice jsou zkrátka krásné město, které stojí za návštěvu i bez všech výhod. Objevte jeho malé uličky, schované kavárny a historické památky. A jestli na to budete mít čas, zkuste se zdržet přes noc. Večerní procházka dá vaší návštěvě úplně nový rozměr!

Tip! Jedním z krásných hotelů blízko centra je hotel Zátkův dům.

Zaujaly vás Budějovice? Navštívíte je nebo už je dobře znáte a máte vlastní tipy na skvělá místa? Podělte se s námi na našem facebooku.

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022