Kam v zimě za sportem s Edenred Benefits | Články | Edenred

Kam v zimě za sportem s Edenred Benefits | Články | Edenred

Czech Republic
Edenred Benefits | sport | volný čas

Kam v zimě za sportem s Edenred Benefits

21. 12. 2018

Užijte si sportování i v zimě. Zábavy při pohybu se nemusíte vzdávat ani s nastupujícím mrazivým počasím. Naopak se vám otevírají nové možnosti, kam vyrazit. Zkuste třeba lyže, brusle, bowling nebo aquapark.

Lyžování
Lyžování patří k nejoblíbenějším zimním sportům. V sezóně se mu věnuje 36 % Čechů. Sjezdovky najdete po celé ČR od Krušných hor až po Beskydy. Víkend plný lyžování můžete jednoduše a pohodlně zaplatit i online s kartou Edenred Benefits nebo na místě prostřednictvím mobilu s Google Pay. Benefity Edenred můžete využít například ve Ski Areál Bedřichov nebo Yellow Point ve Špindlerově Mlýně.

Bruslení
Klouzání na ledě okouzlilo v ČR celých 42 % lidí. Jde totiž o méně nákladný sport. Od prosince do března najdete místa pro veřejné bruslení po celé ČR. Bruslení si můžete užít u našich partnerů v Bouda Máma v Peci pod Sněžkou nebo ve Sportcentru Doleček.

Bowling
Jestli vás nelákají venkovní aktivity, můžete se v zimě věnovat těm pod střechou. K nejpopulárnějším patří bowling. Dráhu na bowling najdete skoro v každém městě. My máme partnery třeba v Mostě, Náchodě nebo v Ostravě. Nejzábavnější je na bowling vyrazit v partě. Čím víc lidí, tím víc zábavy. A je jedno, že vám to nejde. V tomhle případě jde o vítězství opravdu až na posledním místě. Důležitá je zábava a čas, který strávíte spolu.

Aquapark
Ani v zimě se nechcete vzdávat vodních radovánek? Za teplem a plaváním ve vodě nemusíte až do exotických destinací. Stačí vyrazit do krytého aquaparku. Naše benefity uplatníte ve všech třech velkých českých aquaparcích. Probuďte vodní živel v Aquapalace Praha v Čestlicích, Aquapark centru Babylon v Liberci nebo si užijte koupání a tobogány v Aqualand Moravia.

Netrefili jsme se s výběrem do vašeho oblíbeného sportu? Dejte nám vědět do komentářů na našem Facebooku, jaká je vaše nejoblíbenější zimní aktivita. Nebo se podívejte na další možnosti, kde využít svoje benefity od Edenred, v našem vyhledávači.

Další články

EDENRED CARD versus stravovací paušál

Porovnejte si oba dva systémy

Číst více9. 1. 2024

Stravenka roku 2024 má hodnotu 211 Kč

Dopřejte vašim zaměstnancům plnohodnotný oběd za jednu stravenku.

Číst více21. 12. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023