Co se nám povedlo v roce 2018 | Články | Edenred

Co se nám povedlo v roce 2018 | Články | Edenred

Czech Republic
2018 | Edenred | Novinky

Co se nám povedlo v roce 2018

16. 4. 2019

Zavedení Google Pay, nový web a stoupající oblíbenost elektronických karet s benefity. Rok 2018 byl plný novinek a pozitivních změn. Přečtěte si, čeho se nám v roce 2018 podařilo v Edenred dosáhnout.

Spuštění Google Pay
V červnu jsme jako první nebankovní společnost pustili platbu prostřednictvím Google Pay. Jde o jednoduchý a rychlý způsob placení jen s pomocí chytrého mobilního telefonu. Díky zavedení Google Pay stoupnul zájem jak o karty Ticket Restaurant, tak i Edenred Benefits. Navíc jsme si udělali průzkum, jak jsou mobilní platby využívané a zjistili jsme, lidé platící mobilem, mají větší frekvenci plateb než ti, co platí běžně kartou. To tedy znamená, že mobilní platby přispívají k pravidelnému stravování a čerpání benefitů. Zákazníci na mobilních platbách nejvíce oceňují rychlost placení a možnost jít na oběd pouze s telefonem.

Nový web
Dalším splněným cílem v roce 2018 se stal náš nový hlavní web. Ten jsme v porovnání s předchozí verzí zjednodušili a zmodernizovali. Web je přehlednější, snadněji se dostanete ke všem informacím a dokumentům, přidali jsme reklamní prostor pro vaše nabídky a akce. Najdete tu odpovědi na často kladené otázky. A další novinky se připravují i letos.

Rozšíření a aktualizace sítě
Zájem o karty Ticket Restaurant a Edenred Benefits ze strany uživatelů a klientů stále roste, vydali jsme 116 000 nových karet, což je 116 000 nových potenciálních zákazníků pro vás. Rozšířili jsme i partnerskou sť, a to o více než šest tisíc nových akceptačních míst. K aktualizacím došlo ve vyhledávači na webu i v aplikaci TicketCard by Edenred . Zákazníci díky němu najdou např. nejbližší místa na mapě, kde přijímají naše karty a poukázky nebo informace o zůstatku a pohybech na účtu.

Rostoucí zájem o elektronické stravenky skrz Stravenkový portál
Dnešní doba si žádá jednoduchá a rychlá řešení, která jsou zároveň přehledná a snadná na zpracování. I proto roste popularita a poptávka po Stravenkovém portálu, který jsme uvedli na trh pro naše uživatele v září 2018. Rok 2018 se díky tomu stal rokem enormního nárůstu poptávek po stravenkových kartách Ticket Restaurant. Projevilo o ně zájem nejvíce klientů od doby zavedení stravenkové karty a jejich počet stále roste.

Nové kanceláře
A naší největší interní změnou pak bylo stěhování na novou adresu. Z centra Prahy jsme se přestěhovali o pár kilometrů dál, do srdce Karlína. Od května tak pražskou pobočku najdete v budově Butterfly, Pernerova 691/41.

Na další novinky a zlepšení se těšíme také letoss!

Další články

Úprava odměny za služby společnosti Edenred s ohledem na míru inflace

Dd začátku roku 2022 dosáhla míra inflace vysoce nadstandartní úrovně 28,8 %. S ní je spojený růst cen energií, technologií a práce, který nás nutí od 1. 12. 2023 k mimořádné úpravě našich všeobecných obchodních podmínek v oblasti odměny za služby.

Číst více13. 10. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023

Změna způsobu placení přes Qerko

Platby přes Qerko budou od 20. 12. 2022 dostupné jen pro stravenkové karty zadané přímo do aplikace Qerko.

Číst více20. 12. 2022