5 tipů na Valentýna s Edenred | Články | Edenred

5 tipů na Valentýna s Edenred | Články | Edenred

Czech Republic

5 tipů na Valentýna s Edenred

12. 2. 2020

5 tipů na Valentýna s Edenred

14.2 Den svatého Valentýna se začal slavit v dnešní podobě až od 20. století. Z historického hlediska se tento den stal významným díky knězi Valentýnovi. Ten tajně oddával páry, kterým za dob Claudia II. Vládce Říma nebylo dovoleno se ženit nebo dokonce jen zasnoubit. Většinou šlo o vojáky, kteří by pak prý podle vládce místo boje chtěli zůstat u svých rodin.

Ve spolupráci s našimi partnery můžete s Edenred uplatnit speciální valentýnskou slevu třeba v Divadle pod Palmovkou, u Allegria – Firma na zážitky, RunTour, v Divadle Hybernia a na mnoha dalších místech. A navíc, abychom vám letošní svátek zamilovaných zjednodušili, dali jsme dohromady 5 tipů, jak si tento den užít se vším všudy společně s Edenred.

  1. Filmová klasika

Pokud to nechcete s oslavami přehánět, nebo nemáte čas na nějaké dlouhé plánování, filmovým večerem nic nezkazíte. Řada kin dokonce připravuje speciální valentýnské akce přímo pro zamilované páry. Večer můžete doplnit romantickou večeří v oblíbeném podniku, ideálně v docházkové vzdálenosti od kina.

Tip! Valná většina velkých kin, třeba CineStar nebo Cinema City, přijímá poukázky i karty Edenred. Mrkněte do našeho vyhledávače a vyberte si to svoje.

  1. Valentýn ve wellness stylu

Nenechte se Valentýnem vystresovat, udělejte si z něj den odpočinku. Letos vychází 14. únor na pátek. Jak lépe uzavřít náročný týden než sdílenou masáží, pobytem v sauně nebo páře? Najděte si v našem vyhledávači nejbližší salón nebo wellness!

Tip! Překvapte vaši lásku gastronomickým Valentýnským dárkem s 10% slevou. Vychutnejte si společně 5chodové italské degustační menu v restauraci Pastař, která Vás přenese do Středomoří. Více informací o zážitkové večeři „Pravá Itálie“ najdete tady: www.firmanazazitky.cz/prava-italie-5chodove-degustacni-menu. Jak uplatníte svou Edenred Benefits Card? Při platbě vložte promokód VALALL20 a získáte 10% slevu! Zvýhodněná nabídka platí až do 29. 2. 2020 a dárkový voucher můžete využít kdykoliv až do 31. 12. 2020.

  1. Akční rande

Chtěli byste pro svou drahou polovičku naplánovat něco akčního? Vyzkoušejte místo klasických dárků třeba společný zážitek. Vyrazte na lekci surfování, do větrného tunelu nebo na lezeckou stěnu. Představivosti se meze nekladou.

Tip! Naplánujte si společné sportování! Kupte si 13. nebo 14. 2. jakoukoli dospělou registraci na RunTour a v emailu vám přijde 50% slevový kód na další registraci, kterou můžete darovat své lásce.

  1. Vyrazte za kulturou

Navštivte lokální galerii nebo třeba muzeum. Výlet můžete spojit s procházkou po městě a památkách. Zkuste spolu objevit novou tvář vašeho oblíbeného města.

Tipy! Vyrazte do Divadla pod Palmovkou na představení Happy Chicken CZ. S poukázkami od Edenred můžete získat slevu 20 %. Sleva platí na představení Happy Chicken cz, 28. 2., 11. 3. a 23. 3. 2020.

Užijte si nezapomenutelný večer v Divadle Hybernia na představení muzikálu Galileo. Zaplaťte poukázkami Edenred Benefits na pokladně a získáte 20 % slevu na vybraná představení muzikálu Galileo od 13.-16.2.2020. Sleva platí do konce tohoto týdne.

  1. I domácí Valentýn může stát za to!

Valentýnský večer si můžete užít i v pohodlí domova. Zapalte svíčky, připravte si pohodlné sezení k vašemu soukromému filmovému večeru a nachystejte si něco dobrého k jídlu. Právě s tím vám snadno pomůže naše benefit karta, popřípadě stravenkové poukázky, které snadno uplatníte ve většině českých supermarketů. Na závěr můžete přidat i příjemnou masáž. Je to jen na vás!

Tip! Nezapomeňte na dárek! Mrkněte na seznam e-shopů, kde lze platit s Edenred kartou a vybírejte.

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022