5 tipů na chutný a výživný oběd v Praze | články | Edenred

5 tipů na chutný a výživný oběd v Praze | články | Edenred

Czech Republic

5 tipů na chutný a výživný oběd v Praze

31. 7. 2018

Máme pro vás 5 tipů na restaurace, kde nabízí nutričně vyvážené jídlo a splňují další požadavky programu FOOD. Stačí si vybrat, na co máte zrovna chuť.

  1. Ambiente Pizza Nuova http://pizzanuova.cz/cz/

Tradiční neapolská pizza z nejkvalitnějších surovin. Každá pizza je podle tajného receptu pečená na bukovém dřevě. Kromě pizzy si můžete dát i italské těstoviny nebo další speciality neapolské kuchyně.

2. Greenhouse https://apetitpraha.cz

Všechna jídla v této restauraci se připravují podle zásad zdravého životního stylu. Používají BIO suroviny a k dochucení pokrmů slouží hlavně bylinky a koření. Na své si přijdou všichni milovnící zdravé a nutričně bohaté kuchyně včetně vegetariánů nebo lidí s bezlepkovou dietou.

3. Potrefená Husa https://phbohnice.cz

Ideální místo pro milovníky klasické české kuchyně i mezinárodních specialit. V menu najdete i saláty a lehčí obědové menu. Restaurace nabízí i velký výběr piv z produkce pivovaru Staropramen.

4. Loving Hut https://lovinghut.cz/index.html

Mezinárodní síť veganských restaurací se 6 pobočkami v Praze. Veganský způsob stravování je výživný, chutný a rozmanitý. Mezi jídly najdete celou řadu zeleniny, luštěnin a obilovin, které jsou bohaté na živiny. Ideální jako alternativa nebo doplnění běžného stravování.

5. Creperie U Slepé kočičky http://slepakocicka.cz

Palačinky na všechny způsoby. Slané s vejcem, sýrem a šunkou nebo sladké s čokoládou a ořechy a spousta dalších kombinací. V Creperii najdete i klasická jídla ať už s masem nebo bez.

Nevybrali jste si z našich tipů? Další restaurace, kde se najíte chutně a výživně najdete pomocí našeho vyhledávače při zaškrtnutí políčka FOOD. Víte o restauraci, která splňuje podmínky programu FOOD, ale není naším partnerem? Nominujte ji pomocí formuláře na našich stránkách.

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022