Zdravý oběd s Ticket Restaurant od Edenred

Zdravý oběd s Ticket Restaurant od Edenred

Czech Republic
Ticket Restaurant | zdravý oběd

5 tipů kam na vegetariánský oběd s Ticket Restaurant

1. 11. 2018

Vegetariánská a veganská strava je populární nejen ve světě, ale i v Česku. Veganské a vegetariánské restaurace najdete po celé ČR a jejich počet stále roste. Vybrali jsme pro vás pět z nich, ve kterých můžete svůj oběd zaplatit pomocí stravenek nebo karty Ticket Restaurant.

  1. Lehká hlava
    Restaurace, která si klade za cíl potěšit vaše smysly a odlehčit vaší hlavě. Nachází se na Praze 1 v domě s více jak pětisetletou historii. Interiér zdobí díla českých umělců. Všechna jídla jsou z čerstvých surovin od lokálních farmářů. V restauraci si pochutnají i ti, kteří jsou zvyklí jíst maso. Ke jídlu si můžete vybrat sklenici kvalitního vína, digestivu nebo piva.
  2. Etnosvět
    Pestrá paleta pokrmů z celého světa z rukou mezinárodního týmu kuchařů na vás čeká v restauraci Etnosvět. Pod vedením českého šéfkuchaře Ondry Panoše pro vás každý den připravují vegetariánské a veganské speciality ze všech kontinentů. Jejich chloubou je 7chodové degustační menu. Restauraci najdete na Praze 2.
  3. Burfi
    V restauraci Burfi si zakládají na etickém přístupu k vaření. V menu nabízí cenově dostupná jídla, která nenesou stopy násilí a jejichž příprava nezatěžuje přírodu. V kuchyni se vyhýbají polotovarům, umělým přísadám, chemickým zvýrazňovačům chuti a podobně. Přednost dávají čerstvým surovinám. Restauraci najde v Ostravě.
  4. Bistro Rozmarýny
    Bistro Rozmarýny má příjemnou rodinnou atmosféru. Ze svého místa u stolku můžete přímo sledovat přípravu jídla. Menu se mění každý týden podle sezóny. Skladba jídelníčku je díky tomu pestrá a vyvážená. Všechny suroviny jsou sezónní a od místních dodavatelů. V denním menu máte vždy na výběr mezi polévkou, dvěma hlavními chody a salátem.
  5. Veget harmonie
    Stravovat se chutně, zdravě a bez masa se dá i na malém městě. Důkazem je třinecká restaurace Veget Harmonie. K přípravě jídel používají čerstvé suroviny s důrazem na luštěniny, obiloviny a zeleninu. Jídla jsou chutná a ladí oku i nosu. Interiér je z přírodních materiálů a při jídle se můžete zaposlouchat do klidné a relaxační hudby.

Nevybrali jste si z našich tipů? Další restaurace, ať už veganské, vegetariánské nebo klasické kuchyně najdete jednoduše pomocí našeho vyhledávače.

Další články

Výhody placení s Qerko

Jak bezpečně a bez čekání platit přes Qerko

Číst více8. 3. 2023

Ukončení služby Poukázky za kartu

Ukončení služby Poukázky za kartu

Číst více5. 12. 2022

EDENRED POMŮŽE SBÍRKOU POUKÁZEK LIDEM V NOUZI

Společnost Edenred již pátým rokem pomáhá lidem v nouzi.

Číst více29. 11. 2022