#zachranhospodu Vám pomůže překonat těžké časy | Články | Edenred

#zachranhospodu Vám pomůže překonat těžké časy | Články | Edenred

Czech Republic

#zachranhospodu Vám pomůže překonat těžké časy

20. 4. 2020

Situace v gastronomii je kritická a nikdo nevíme, jak dlouho budou opatření ještě trvat. Stále hledáme způsoby, jak Vás v této situaci podpořit, abyste po zrušení vládních opatření mohli ve svých provozovnách opět přivítat Vaše věrné zákazníky.

Stali jsme se proto hrdými partnery iniciativy #zachranhospodu pod záštitou Českého svazu pivovarů a sladoven, jejímž cílem je pomoci restauracím a hospodám přežít do doby, než budou moci opět otevřít a obnovit běžný provoz.

Jak to funguje?

Na webových stránkách Zachraň hospodu! si mohou zákazníci koupit voucher do svých oblíbených restaurací a hospod, které tak získají finanční prostředky na překonání těžké ekonomické situace. 100 % hodnoty voucheru dostanete přímo na účet, uplatnit ho bude možné po skončení opatření, do 31. 12. 2020.

Jak se zapojit?

  1. Zaregistrujte Vaši provozovnu na webu www.zachranhospodu.cz a vyčkejte na schválení.
  2. Dejte Vašim zákazníkům vědět, že Vás mohou takto podpořit. Využijte sociální sítě, webové stránky nebo třeba zaměstnance ve výdejních okéncích a informujte Vaše věrné zákazníky o tom, že Vám mohou takto pomoci. Stejně tak budeme informovat i my naše uživatele.

Více informací a odpovědi na nejčastější dotazy k tomuto projektu najdete přímo na jejich webových stránkách www.zachranhospodu.cz.

Další články

Úprava odměny za služby společnosti Edenred s ohledem na míru inflace

Dd začátku roku 2022 dosáhla míra inflace vysoce nadstandartní úrovně 28,8 %. S ní je spojený růst cen energií, technologií a práce, který nás nutí od 1. 12. 2023 k mimořádné úpravě našich všeobecných obchodních podmínek v oblasti odměny za služby.

Číst více13. 10. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023

Změna způsobu placení přes Qerko

Platby přes Qerko budou od 20. 12. 2022 dostupné jen pro stravenkové karty zadané přímo do aplikace Qerko.

Číst více20. 12. 2022