Proplácení papírových poukázek | Články | Edenred

Proplácení papírových poukázek | Články | Edenred

Czech Republic

Proplácení papírových poukázek

30. 4. 2019

Veškeré papírové poukázky Edenred, které dáváte k proplacení, je třeba vždy označit na rubu vaším razítkem a přiložit k nim řádně vyplněný formulář výčetky.

Proplácení v hotovosti:

Poukázky nám přinesete na jednu z našich poboček a my vám na místě vyplatíme hotovost, sníženou o odměnu z navýšení objemu. Její výše je uvedena ve vaší smlouvě. V hotovosti vám vyplatíme celkovou částku min. 250 Kč a max. 270 000 Kč. Požadavek na hotovostní proplacení v hodnotě vyšší než 20 000 Kč je třeba oznámit alespoň 24 hodin předem a uvést částku, které se proplácení týká.

Bezhotovostní převod na bankovní účet:

Poukázky nám můžete zaslat poštou nebo přinést na pobočku. Peníze vám převedeme na účet, který je uveden ve vaší rámcové smlouvě. Peníze vám budou připsány max. do 9 pracovních dní.

EXPRESS převod na bankovní účet:

Pokud peníze potřebujete rychleji, můžete využít naši speciální službu bankovní převod Express a do 4 pracovních dní budete mít peníze na účtu.

Proplácení ve sběrném místě MAKRO Cash & Carry ČR:

Poukázky Ticket Restaurant můžete vracet také u našeho partnera MAKRO Cash & Carry ČR, s.r.o. Peníze vám budou připsány obratem na Makro kartu a vy si za ně můžete ihned nakoupit zboží, které potřebujete.

Po proplacení papírových poukázek vám vždy zašleme příslušný daňový doklad.

Proplácení peněžních prostředků z Ticket Restaurant Card a Edenred Benefits Card

Naše stravenková i benefitní karta jsou karty Mastercard a fungují jako běžné bankovní karty. Peníze z transakcí těmito kartami dostanete na váš účet automaticky většinou do dvou dnů od provedení transakce, stejně jako u ostatních plateb jinými bankovními kartami. My vám pak do 15. dne v měsíci vystavíme daňový doklad za platby provedené v předcházejícím měsíci.

Proplácení elektronických poukázek e-Ticket a přímé platební metody z cafeterie Edenred Benefity Café

Elektronické poukázky e-Ticket a platby z cafeterie Benefity Café jsou propláceny automaticky na základě jejich validace. Do 15. dne každého měsíce vám vystavíme daňový doklad za poukazy validované v předcházejícím měsíci.

Veškeré informace k proplácení najdete také ve vaší rámcové smlouvě.

Další články

Úprava odměny za služby společnosti Edenred s ohledem na míru inflace

Dd začátku roku 2022 dosáhla míra inflace vysoce nadstandartní úrovně 28,8 %. S ní je spojený růst cen energií, technologií a práce, který nás nutí od 1. 12. 2023 k mimořádné úpravě našich všeobecných obchodních podmínek v oblasti odměny za služby.

Číst více13. 10. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023

Změna způsobu placení přes Qerko

Platby přes Qerko budou od 20. 12. 2022 dostupné jen pro stravenkové karty zadané přímo do aplikace Qerko.

Číst více20. 12. 2022