Společně proti nadváze s projektem STOB | články | Edenred

Společně proti nadváze s projektem STOB | články | Edenred

Czech Republic

Společně proti nadváze s projektem STOB

31. 1. 2018

Změnit nezdravé návyky se STOB
STOB je sdružení, které už řadu let pomáhá lidem bojovat proti obezitě učením zdravých stravovacích a pohybových návyků. Pomocí kognitivně-behaviorální terapie učí nejen správně jíst, ale i jak změnit pohled na jídlo, pohyb a sebe sama. Kurzy jsou určeny pro jednotlivce i skupiny. Dále STOB pořádá semináře, firemní dny zdraví, nebo s nimi můžete pojmout zdravě svoji dovolenou.

VÝZVA 52 - Zdravěji po celý rok
V letošním roce přišel projekt STOB s celoroční výzvou. Každý týden se nese v duchu jednoho tématu, které se týká stravování, výživy, pohybu a zdravého životního stylu. Cílem je kromě trvalého zlepšení návyků i lepší pocit ze sebe sama a dosažení vytyčených cílů. Každou výzvu povede osobně jeden z odborníků z týmu STOBu. Celý rok tak bude přinášet inspiraci a rady od expertů na výživu, sport i psychiku.

Kvalita stravování pod dohledem
Společnost Edenred se snaží dlouhodobě zlepšit kvalitu stravování pomocí vlastního programu FOOD. Cílem je zlepšení nutričních hodnot jídel nabízených v restauracích, informovat o nabídce kvalitních jídel a vytvoření sítě restaurací, která respektují kritéria FOOD. Mezi ty patří nabídka méně kalorických jídel, čerstvé zeleniny, salátů atd.

5 týdnů zdraví s Edenred
Zapojili jsme se celkem do pěti výzev týkající se jídla i pohybu. Ať už jde o pravidelné stravování a cvičení nebo objevování nových aktivit a kvalitních míst pro zdravé obědy. Zkrátka všude tam, kde se dají využít poukázky Ticket Restaurant nebo Edenred Benefits.

Zajímá vás, jaké další výhody mají stravenky a volnočasové poukázky? Nebo jak zlepšit spokojenost vašich zaměstnanců? Přečtěte si víc.

Další články

EDENRED CARD versus stravovací paušál

Porovnejte si oba dva systémy

Číst více9. 1. 2024

Stravenka roku 2024 má hodnotu 211 Kč

Dopřejte vašim zaměstnancům plnohodnotný oběd za jednu stravenku.

Číst více21. 12. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023