Pobočky Edenred jsou dočasně uzavřeny, služby poskytujeme nadále! | Články | Edenred

Pobočky Edenred jsou dočasně uzavřeny, služby poskytujeme nadále! | Články | Edenred

Czech Republic
covid-2019 | koronavirus

Pobočky Edenred jsou dočasně uzavřeny, služby poskytujeme nadále!

15. 3. 2020

Vážení klienti,

Vláda České republiky rozhodla dne 14.3. jako preventivní opatření proti šíření koronaviru o uzavření provozoven služeb i dalších obchodů. Toto nařízení se vztahuje i na naše pobočky v Praze a v Brně. Dnes, tedy 16.3., byla opatření zpřísněna omezením volného pohybu osob na celém území ČR.

V Edenredu podnikáme veškerá bezpečnostní opatření k ochraně zdraví našich klientů i zaměstnanců, z nichž část nyní pracuje a řeší zákaznické požadavky z domova. Přesto jsou však, kromě zmíněných poboček, všechny naše služby plně dostupné a Vám k dispozici, včetně tisku a distribuce našich poukázek.

Pokud budete potřebovat v následujících dnech objednat stravenky či jiné poukázky či produkty Edenred, učiňte tak některým z následujících způsobů:

  • Online objednávka obálek a bloků stravenek na portálu Můj Edenred Online objednávka Vám zabere pár minut a jediné, co k ní potřebujete, je Váš Kód klienta (který naleznete na první stránce Vaší faktury v kolonce „Odběratel"). Celá objednávka je velmi jednoduchá, návod na ní naleznete ZDE.
  • Případně nás kontaktujte emailem na adrese klient-cz@edenred.com či telefonicky na čísle 234 662 340.

Stravenky a jiné poukázky objednané výše uvedeným způsobem Vám zašleme Českou poštou nebo kurýrní službou. Stejně tak Vám odešleme poukázky, které byly připraveny k vyzvednutí na našich pobočkách pro následující dny.

Společnost Edenred již nyní drtivou většinu klientských objednávek zpracovává dálkově (formou online objednávky, s doručením Českou poštou). Nemusíte mít proto obavu, stravenky i jiné produkty Vašim zaměstnancům doručíme včas.

O opětovném otevření našich poboček Vás budeme informovat.

Váš Edenred

Další články

EDENRED CARD versus stravovací paušál

Porovnejte si oba dva systémy

Číst více9. 1. 2024

Stravenka roku 2024 má hodnotu 211 Kč

Dopřejte vašim zaměstnancům plnohodnotný oběd za jednu stravenku.

Číst více21. 12. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023