Omezený provoz poboček Edenred | Články | Edenred

Omezený provoz poboček Edenred | Články | Edenred

Czech Republic
covid-2019 | koronavirus

Omezený provoz poboček Edenred

27. 12. 2020

Vážení obchodní partneři,

z důvodu preventivních opatření proti šíření koronaviru je provoz naší pobočky omezen. Všechny naše služby jsou plně dostupné a Vám k dispozici, včetně přijímání, načítání a proplácení našich poukázek.

Poukázky i nadále přijímáme poštou a osobně na pobočce v Praze se správně vyplněnou výčetkou. Upozorňujeme, že jde pouze o příjem Vaší zásilky bez načtení a proplacení poukázek, které bude probíhat stejně jako při zaslání poukázek poštou.

Poukázky Edenred můžete i nadále zasílat k proplacení Českou poštou, a to na adresu:

Edenred Production Center s.r.o.
Ohradní 1439/61a
140 00 Praha 4

Na této adrese není možné vracet papírové poukázky osobně.

  • Balíček pošlete Českou poštou. Doporučujeme balíček zaslat jako Cenné psaní, není to však podmínkou (zásilku přijmeme od České pošty, jakkoli ji pošlete).
  • Přejete-li si rychlejší proplacení stravenek na Váš účet, označte obálku výrazným nápisem EXPRESS, bude pak proplacena prioritně do 4 pracovních dní dle podmínek ve Vaší smlouvě.

Chápeme, že současná situace je pro Vás velmi náročná. Vynasnažíme se proto, abyste Vaše prostředky dostali v nejkratším možném termínu.

O obnovení plného provozu naší pobočky Vás budeme informovat. V případě dotazů jsou Vám k dispozici naši zaměstnanci na emailu partner-cz@edenred.com.

Váš Edenred

Další články

Úprava odměny za služby společnosti Edenred s ohledem na míru inflace

Dd začátku roku 2022 dosáhla míra inflace vysoce nadstandartní úrovně 28,8 %. S ní je spojený růst cen energií, technologií a práce, který nás nutí od 1. 12. 2023 k mimořádné úpravě našich všeobecných obchodních podmínek v oblasti odměny za služby.

Číst více13. 10. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023

Změna způsobu placení přes Qerko

Platby přes Qerko budou od 20. 12. 2022 dostupné jen pro stravenkové karty zadané přímo do aplikace Qerko.

Číst více20. 12. 2022