Karta Ticket Restaurant a limit 500 Kč | články | Edenred

Karta Ticket Restaurant a limit 500 Kč | články | Edenred

Czech Republic

Karta Ticket Restaurant a limit 500 Kč

5. 4. 2018

Zvýhodněné stravování pro všechny
Stravenky i stravenkové karty vznikly proto, aby si všichni zaměstnanci mohli dopřát zvýhodněné stravování v průběhu pracovní doby. Ne všechny firmy si totiž můžou dovolit postavit svým zaměstnancům jídelnu nebo kantýnu. Do firemní jídelny mají zaměstnanci možnost chodit jen párkrát za den, aby se naobědvali nebo si koupili svačinu na odpoledne. Větší nákup potravin zde nepořídíte. A podle toho je nastavena i stravenková karta - 500 Kč na menší nákupy a kvalitní oběd stačí.

Cena obědů v ČR
500 Kč je dostatečná částka, za kterou můžete koupit oběd jak v restauraci, tak udělat nákup na uvaření oběda doma. Cena obědů se v České republice pohybuje kolem 120 Kč, takže se do limitu vejdete bez problémů. Navíc je jenom na vás, jakým způsobem finanční prostředky na kartě utratíte, jestli využijete celých 500 Kč na jeden nákup, nebo víc menších.

Bezpečí a pohodlí v jednom
Dalším důvodem pro nastavení limitu je bezpečí a rychlost nákupu. Při nákupu do 500 Kč nemusíte zadávat PIN, a tak je nákup rychlý a pohodlný. V případě ztráty nebo odcizení karty se zároveň nemusíte bát, že někdo vyčerpá všechny vaše finanční prostředky najednou. Při ztrátě můžete kartu jednoduše zablokovat pomocí uživatelského účtu online. Všechny prostředky ze ztracené karty vám převedeme na kartu novou.

Máte už svoji stravenkovou kartu Ticket Restaurant? Kde ji nejčastěji využíváte? Podělte se s námi o svůj názor na naší facebookové stránce.

Chtěli byste ve své firmě zavést kartu Ticket Restaurant? Stačí vyplnit poptávkový formulář a my se vám ozveme s nabídkou.

Další články

EDENRED CARD versus stravovací paušál

Porovnejte si oba dva systémy

Číst více9. 1. 2024

Stravenka roku 2024 má hodnotu 211 Kč

Dopřejte vašim zaměstnancům plnohodnotný oběd za jednu stravenku.

Číst více21. 12. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023