Firma na talíří u Arvalu | články | Edenred

Firma na talíří u Arvalu | články | Edenred

Czech Republic

Firma na talíří u Arvalu

5. 3. 2018

Co je Firma na talíři?
Půlroční workshopy Firma na talíři vznikly pro podporu zdravého stravování a životního stylu zaměstnanců nejen v soukromí, ale i v práci. Během šesti měsíců vám ukážeme, jak si správně sestavit jídelníček, jakým potravinám se vyhnout, a jaké naopak zařadit do pravidelné stravy. Samotné workshopy řídí školení profesionálové z týmu Wellnessia. Kromě teorie doprovází prezentaci i praktické ukázky, hry a zábavné úkoly.

Jak to vypadalo u Arvalu
V Arvalu jsme projekt odstartovali začátkem roku 2017. Ve firmě bylo už před projektem zázemí s kladným vztahem ke sportu a zdravé výživě. Navíc program skvěle zapadl do celkové strategie firmy a jejích korporátních závazků.
Společnost Arval se do programu pustila proto, aby svým zaměstnancům přinesla něco unikátního a na dlouhodobější bázi. Už před spuštěním programu měli pracovníci možnost cvičit přímo v prostorách firmy nebo se účastnit ozdravných jednorázových aktivit.
S ohledem na výše uvedené skutečnosti se nám podařilo do programu zapojit téměř polovinu zaměstnanců z celé firmy.

Výsledky Arvalu
Už v průběhu projektu se povedlo změnit obsah ledniček. Snížila se spotřeba kávy i cukrovinek a bílý cukr zmizel úplně. Po skončení programu hodnotilo workshopy 88 % účastníků známkou 1.
Dohromady se všem podařilo shodit 61,7 kg tuku a snížit celkovou hmotnost o 43,7 kg. Zároveň spadl metabolický věk všech účastníků o 134,6 let. Program nad míru splnil očekávání společnosti i zaměstnanců. Celých 88 % by přivítalo navazující workshopy.

Zaujal vás projekt Firma na talíři? Nabídněte svým zaměstnancům netradiční benefit v podobě krátkodobých nebo dlouhodobých workshopů o zdravém stravování. Zjistěte víc na www.firmanataliri.cz

Další články

EDENRED CARD versus stravovací paušál

Porovnejte si oba dva systémy

Číst více9. 1. 2024

Stravenka roku 2024 má hodnotu 211 Kč

Dopřejte vašim zaměstnancům plnohodnotný oběd za jednu stravenku.

Číst více21. 12. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023