Barevnost stravenek Ticket Restaurant 2018 | články | Edenred

Czech Republic

Barevnost stravenek Ticket Restaurant 2018

13. 3. 2018

Pokud si nejste jisti, řiďte se vždy ochrannými prvky poukázek, které zůstávají beze změn.

tr_barevnost_800.jpg

Ochranné prvky stravenek Ticket Restaurant 2018

tr_ochranne-prvky_860.jpg

1) CZ + logo Edenred – tisk metalickou barvou s holografickým efektem.

2) Termoaktivní bod, umožňující rychlou kontrolu pravosti poukázky – stačí pouze přiložit prst, zahřát a bod zmizí.

3) Mikroperforace – logo Edenred

4) Rok platnosti stravenek

5) Nominální hodnota – slovně i číselně vyjádřená hodnota stravenky.

6) Čárový kód musí být i přes svou drobnost čitelný.

7) EAN kód zobrazí při načtení na pokladnu hodnotu přijímané poukázky.

8) Fluorescenční tisk změní po kopírování barvu

9) Vodoznak – nápis Edenred, který je viditelný proti světlu.

10) CZ – viditelné po přejetí místa mincí.

Upozornění: Stravenka může být opatřena na lícové straně logem našeho klienta.

Další články

Podporujeme lokální komunity

V rámci tzv. „Ideal Day“ se zaměstnanci Edenredu po celém světě zapojují do dobrovolnických prací.

Číst více30. 6. 2021

kolektivní smlouva | dobrovolný zaměstnanecký benefit | stravenka | možné stravenku poskytnout | vznik nároku zaměstnance | stravné | právní nárok zákon | vůle zaměstnavatele | zaměstnavatel upraví vnitřním předpisem | vznik nároku | přidělování stravenek

Nárok zaměstnance na stravenky – pravidla a novinky

Kdy vzniká nárok zaměstnance na stravné a stravenky? Zjistěte, jaká jsou pravidla a novinky pro zaměstnance i zaměstnavatele v oblasti benefitů v roce 2021.

Číst více21. 6. 2021

Pobočka v Praze bude trvale uzavřena k  30. 6. 2021

Jak můžete nadále objednávat‌ produkty Edenred?‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

Číst více24. 5. 2021