Fitness, lyžování, kino, divadlo i knihy za benefity | články | Edenred

Fitness, lyžování, kino, divadlo i knihy za benefity | články | Edenred

Czech Republic

Fitness, lyžování, kino, divadlo i knihy za benefity

22. 2. 2018

Knihy jako volnočasové benefity
Tištěné knihy se dostaly na seznam uznaných volnočasových zaměstnaneckých benefitů díky novele zákona o daních z příjmů. Ke schválení novely došlo už 1. 7. 2017, ale platná je až od 1. 1. 2018. Nápad na poukázky na knihy vzešel ve Svazu českých knihkupců a nakladatelů.

Investice do vzdělání
Nový benefit je významný hlavně pro rodiny s dětmi nebo rodiny s nižšími příjmy, které si do teď knihy dovolit nemohly. Kromě beletrie nebo odborné literatury můžete za své benefity pořídit i dětské knihy. Jedinou podmínkou je, že reklama v knize nesmí překročit 50 % plochy.

Kam pro knihu?
Síť našich partnerských knihkupectví jsme tedy od ledna rozšířili o velká knihkupectví jako je NeoLuxor, Grada, Albatros a další. Pro ně znamenají nákupy poukázkami větší zájem o čtení a častější návštěvy kamenných provozoven. Tu nejbližší najdete s pomocí našeho vyhledávače.

Jednoduchý nákup s kartou Edenred Benefits
V České republice je průměrná cena knihy 240 Kč. Platba s kartou Edenred Benefits je tak ideální volbou. Můžete s ní platit jak v kamenných prodejnách, tak v e-shopech smluvních knihkupců. Celkově se za rok prodají knihy skoro za 8 miliard korun a s novým benefitem by měl prodej knih dál narůstat.

Vedle populární možnosti využívání zaměstnaneckých benefitů na nákup v lékárně, lístků do kina nebo divadla a wellness se tak přidávají i knihy.

Využijete tento nový benefit? Už jste byli pro knihu s kartou Edenred Benefits?

Další články

EDENRED CARD versus stravovací paušál

Porovnejte si oba dva systémy

Číst více9. 1. 2024

Stravenka roku 2024 má hodnotu 211 Kč

Dopřejte vašim zaměstnancům plnohodnotný oběd za jednu stravenku.

Číst více21. 12. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023