Zpět na přehled článků

2019-04-17

Obědy a benefity lze platit nově iPhonem

Edenred přináší držitelům karet Ticket Restaurant® a Edenred Benefits snadný, bezpečný a rychlý způsob placení s Apple Pay.

Majitelé iPhonů mohou svým mobilním telefonem nově zaplatit i za obědy a benefity. Digitální platbu Apple Pay v Česku jako první firma v oboru nově nabízí společnost Edenred. iPhonem tak mohou nyní platit majitelé karet Ticket Restaurant® a Edenred Benefits. Edenred se tak zařadil do první vlny společností, jež platby Apple Pay v Česku zavedly.

Platby přes Apple Pay lze provádět ve všech provozovnách, které přijímají platební karty Ticket Restaurant či Edenred Benefits a jsou vybaveny bezkontaktním terminálem. Platby jsou vysoce bezpečné. Apple Pay pro nás představuje další milník strategie digitalizace pro letošní rok. Zájem o Apple Pay je skutečně obrovský a nástup je raketový. Jen první den si službu aktivovalo 30 procent našich zákazníků, kteří vlastní Apple zařízení. A zhruba dvě třetiny z toho provedly hned kartou platbu za oběd. Zákazníkům přinášíme skutečně přidanou hodnotu, jelikož platby mobilními zařízeními jim usnadní život. Apple Pay je tak další mobilní platbou – podobně jako Google Pay.

Z dosavadních dat víme, že mobilní platby přispívají k pravidelnosti stravování a k čerpání volnočasových benefitů. Pro vás, naše partnery, představuje Apple Pay možnost získat nové zákazníky a příjmy. Z dat o mobilních platbách navíc víme, že nákupní chování těchto zákazníků je akčnější, lidé s mobilními platbami platí v častějších frekvencích. To podporuje pravidelné stravování i čerpání benefitů.

Proto pokud již akceptujete karty Ticket Restaurant® a Edenred Benefits, užijte si pocit být první spolu s námi. A vy, kteří ještě karty nepřijímáte… opravdu to nechcete změnit?

Zpět na přehled článků