Zpět na přehled článků

2019-03-18

Kde končí standard a začíná benefit....

Přes 80 % velkých firem rozšířilo v loňském roce svou nabídku benefitů. Které už jsou standard, a které by naopak mohly zaujmout?

NAVÝŠENÍ MZDY – bonus, který zapadne

Mzdy dneska zvyšuje téměř 30 % trhu. Což z vyššího platu dělá základ. I proto nedoporučujeme snažit se zaměstnancům nabídnout jen tenhle „benefit“.

STRAVENKY – dobrý standard

Boom stravenek jako extra benefitu je už za námi. Stravenky se stále těší velké oblibě, staly se už standardním benefitem, který zaměstnanci berou jako základ v nabídce zaměstnavatele. Vyniknout můžete typem stravenek. Doba se zrychluje a lidé už nechtějí přepočítávat poukázky, enormní úspěch tak sklízí i propojení mobilních plateb s tímto benefitem. Takovou modernizaci nikde jinde než u Edenred nenajdete.

PRACOVNÍ VYBAVENÍ – standard, který potěší

Mobilní telefon nebo notebook. Bohužel i tady se bavíme o hodně rozšířeném benefitu, který ve změti nabídek snadno zapadne.

PODPORA VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT – benefit!

Moderní zaměstnavatel by si měl uvědomit, že zdravý a spokojený zaměstnanec = úspěšný zaměstnanec. Nabídněte svým podřízeným možnost sportovního vyžití a relaxu, nejlépe formou kreditní Edenred Benefits Card, kterou jde propojit s Google i Apple Pay!

DELŠÍ DOVOLENÁ – benefit!

Jeden z nejpopulárnějších benefitů, které jsou na pracovním trhu k dispozici. Pátý týden dovolené si aktuálně užívá každý čtvrtý Čech. Související novinkou je také neomezená dovolená, kterou testuje několik českých firem, a výsledek si nemohou vynachválit. O neomezené dovolené jsme psali tady.

FLEXIBILNÍ PRACOVNÍ DOBA – benefit, který rozšíří vaši cílovou skupinu

Mít možnost poskládat si osobní a pracovní záležitosti podle vlastních potřeb ocení skutečně každý. Zaměstnanci pak nemusí v práci myslet na jiné než pracovní povinnosti. Navíc oslovíte zájemce, kteří by jinak pracovat nemohli – třeba rodiče na mateřské dovolené, nebo s malými dětmi.

Jak jste na tom teď? Využíváte benefity nebo se teprve chystáte na jejich zajištění? Podělte se s námi o své zkušenosti a nápady na našem LinkedIn profilu.

Zpět na přehled článků