Zpět na přehled článků

2019-04-16

Co se nám povedlo v roce 2018

Zavedení Google Pay, nový web a stoupající oblíbenost elektronických karet s benefity. Rok 2018 byl plný novinek a pozitivních změn. Přečtěte si, čeho se nám v roce 2018 podařilo v Edenred dosáhnout.

Spuštění Google Pay
V červnu jsme jako první nebankovní společnost pustili platbu prostřednictvím Google Pay. Jde o jednoduchý a rychlý způsob placení jen s pomocí chytrého mobilního telefonu. Díky zavedení Google Pay stoupnul zájem jak o karty Ticket Restaurant, tak i Edenred Benefits. Navíc jsme si udělali průzkum, jak jsou mobilní platby využívané a zjistili jsme, lidé platící mobilem, mají větší frekvenci plateb než ti, co platí běžně kartou. To tedy znamená, že mobilní platby přispívají k pravidelnému stravování a čerpání benefitů. Zákazníci na mobilních platbách nejvíce oceňují rychlost placení a možnost jít na oběd pouze s telefonem.

Nový web
Dalším splněným cílem v roce 2018 se stal náš nový hlavní web. Ten jsme v porovnání s předchozí verzí zjednodušili a zmodernizovali. Web je přehlednější, snadněji se dostanete ke všem informacím a dokumentům, přidali jsme reklamní prostor pro vaše nabídky a akce. Najdete tu odpovědi na často kladené otázky. A další novinky se připravují i letos.

Rozšíření a aktualizace sítě
Zájem o karty Ticket Restaurant a Edenred Benefits ze strany uživatelů a klientů stále roste, vydali jsme 116 000 nových karet, což je 116 000 nových potenciálních zákazníků pro vás. Rozšířili jsme i partnerskou sť, a to o více než šest tisíc nových akceptačních míst. K aktualizacím došlo ve vyhledávači na webu i v aplikaci TicketCard by Edenred . Zákazníci díky němu najdou např. nejbližší místa na mapě, kde přijímají naše karty a poukázky nebo informace o zůstatku a pohybech na účtu.

Rostoucí zájem o elektronické stravenky skrz Stravenkový portál
Dnešní doba si žádá jednoduchá a rychlá řešení, která jsou zároveň přehledná a snadná na zpracování. I proto roste popularita a poptávka po Stravenkovém portálu, který jsme uvedli na trh pro naše uživatele v září 2018. Rok 2018 se díky tomu stal rokem enormního nárůstu poptávek po stravenkových kartách Ticket Restaurant. Projevilo o ně zájem nejvíce klientů od doby zavedení stravenkové karty a jejich počet stále roste.

Nové kanceláře
A naší největší interní změnou pak bylo stěhování na novou adresu. Z centra Prahy jsme se přestěhovali o pár kilometrů dál, do srdce Karlína. Od května tak pražskou pobočku najdete v budově Butterfly, Pernerova 691/41.

Na další novinky a zlepšení se těšíme také letoss!

Zpět na přehled článků