Zpět na přehled článků

2020-04-20

#zachranhospodu Vám pomůže překonat těžké časy

Situace v gastronomii je kritická a nikdo nevíme, jak dlouho budou opatření ještě trvat. Stále hledáme způsoby, jak Vás v této situaci podpořit, abyste po zrušení vládních opatření mohli ve svých provozovnách opět přivítat Vaše věrné zákazníky.

Stali jsme se proto hrdými partnery iniciativy #zachranhospodu pod záštitou Českého svazu pivovarů a sladoven, jejímž cílem je pomoci restauracím a hospodám přežít do doby, než budou moci opět otevřít a obnovit běžný provoz.

Jak to funguje?

Na webových stránkách Zachraň hospodu! si mohou zákazníci koupit voucher do svých oblíbených restaurací a hospod, které tak získají finanční prostředky na překonání těžké ekonomické situace. 100 % hodnoty voucheru dostanete přímo na účet, uplatnit ho bude možné po skončení opatření, do 31. 12. 2020.

Jak se zapojit?

  1. Zaregistrujte Vaši provozovnu na webu www.zachranhospodu.cz a vyčkejte na schválení.
  2. Dejte Vašim zákazníkům vědět, že Vás mohou takto podpořit. Využijte sociální sítě, webové stránky nebo třeba zaměstnance ve výdejních okéncích a informujte Vaše věrné zákazníky o tom, že Vám mohou takto pomoci. Stejně tak budeme informovat i my naše uživatele.

Více informací a odpovědi na nejčastější dotazy k tomuto projektu najdete přímo na jejich webových stránkách www.zachranhospodu.cz.

Zpět na přehled článků