Kde končí standart a začíná benefit.... | Články | Edenred

Kde končí standart a začíná benefit.... | Články | Edenred

Czech Republic
benefity | mzda | nezaměstnanost | stravenky

Kde končí standard a začíná benefit....

18. 3. 2019

Přes 80 % velkých firem rozšířilo v loňském roce svou nabídku benefitů. Které už jsou standard, a které by naopak mohly zaujmout?

NAVÝŠENÍ MZDY – bonus, který zapadne

Mzdy dneska zvyšuje téměř 30 % trhu. Což z vyššího platu dělá základ. I proto nedoporučujeme snažit se zaměstnancům nabídnout jen tenhle „benefit“.

STRAVENKY – dobrý standard

Boom stravenek jako extra benefitu je už za námi. Stravenky se stále těší velké oblibě, staly se už standardním benefitem, který zaměstnanci berou jako základ v nabídce zaměstnavatele. Vyniknout můžete typem stravenek. Doba se zrychluje a lidé už nechtějí přepočítávat poukázky, enormní úspěch tak sklízí i propojení mobilních plateb s tímto benefitem. Takovou modernizaci nikde jinde než u Edenred nenajdete.

PRACOVNÍ VYBAVENÍ – standard, který potěší

Mobilní telefon nebo notebook. Bohužel i tady se bavíme o hodně rozšířeném benefitu, který ve změti nabídek snadno zapadne.

PODPORA VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT – benefit!

Moderní zaměstnavatel by si měl uvědomit, že zdravý a spokojený zaměstnanec = úspěšný zaměstnanec. Nabídněte svým podřízeným možnost sportovního vyžití a relaxu, nejlépe formou kreditní Edenred Benefits Card, kterou jde propojit s Google i Apple Pay!

DELŠÍ DOVOLENÁ – benefit!

Jeden z nejpopulárnějších benefitů, které jsou na pracovním trhu k dispozici. Pátý týden dovolené si aktuálně užívá každý čtvrtý Čech. Související novinkou je také neomezená dovolená, kterou testuje několik českých firem, a výsledek si nemohou vynachválit. O neomezené dovolené jsme psali tady.

FLEXIBILNÍ PRACOVNÍ DOBA – benefit, který rozšíří vaši cílovou skupinu

Mít možnost poskládat si osobní a pracovní záležitosti podle vlastních potřeb ocení skutečně každý. Zaměstnanci pak nemusí v práci myslet na jiné než pracovní povinnosti. Navíc oslovíte zájemce, kteří by jinak pracovat nemohli – třeba rodiče na mateřské dovolené, nebo s malými dětmi.

Jak jste na tom teď? Využíváte benefity nebo se teprve chystáte na jejich zajištění? Podělte se s námi o své zkušenosti a nápady na našem LinkedIn profilu.

Další články

EDENRED CARD versus stravovací paušál

Porovnejte si oba dva systémy

Číst více9. 1. 2024

Stravenka roku 2024 má hodnotu 211 Kč

Dopřejte vašim zaměstnancům plnohodnotný oběd za jednu stravenku.

Číst více21. 12. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023