Napsali o nás

PRŮZKUM: OBĚDŮM U POČÍTAČE ČI PONKU ODZVONILO

Barandov.tv , Aktualne.cz , CT24 , idnes.cz | 25.08.2016

Pracovní stůl a dílnu nahrazují podnikové kuchyňky a odpočinkové místnosti. Podíl zaměstnanců, kteří pro oběd využívají moderní prostory přímo ve firmách, se od roku 2009 zdvojnásobil. Podívejte se na reportáž na barandov.tv (čas 20:50) nebo si přečtěte články na aktualne.cz , ct24 či idnes.cz.

Češi se sice považují za gurmány, z pohledu pestrosti stravy mají ale co dohánět

Novinky.cz | 09.05.2016

Češi sami sebe dost často přiřazují ke „gurmánským“ zemím, jako je Francie či Itálie. Stejně jako tyto národy kladou důraz na kvalitu pokrmu. Ve složení jídelníčku jsme reálně ale velkými konzervativci, stejně jako Japonsko. Naše strava je v porovnání s ostatními národy málo pestrá. Číst celý článek.

 

Mrkev podporuje prezentační schopnosti, celozrnné pečivo týmovou spolupráci

Freshtime.cz | 15.03.2016

Víte, co jíte? A chcete si o tom popovídat v práci? Projekt Firma na talíři chce upozornit na to, že v zaměstnání můžete pěstovat nejen lepší mezilidské vztahy, podporovat společensky odpovědnou činnost, ale vytvářet si i správné stravovací návyky. Číst celý článek.

 

Již 5000 restaurací a obchodů přijímá elektronickou stravenku Ticket Restaurant

Pražský deník | 27.01.2016

Stravenkovou kartu Ticket Restaurant® Card, která od června roku 2015 slouží lidem k placení obědů, přijímá již pět tisíc provozoven v celé České republice. Číst celý článek.

 

Stravenkovou kartu začíná přijímat první velký obchodní řetězec

Aktualne.cz | 16.11.2015

Elektronické stravenky v Česku se rozšiřují, nově je začnou přijímat také řetězec supermarketů Albert nebo McDonald´s. Společnost Edenred představila Ticket Restaurant Card letos na jaře. Novinka funguje jako bezkontaktní předplacená karta. Největší konkurenti podobný produkt chystají. Číst celý článek.

 

Digitálnímu trendu se nevyhnou ani stravenky

Strategie.e15.cz | 02.10.2015

Papírovým stravenkám zvoní hrana, k úhradě oběda postačí bezkontaktní čipová karta. „Je to revoluce na poli stravenek,“ říká Pavel Kusý ze společnosti Edenred, která přišla s novou Ticket Restaurant Card. Číst celý článek.

 

Stravenková revoluce. Místo papíru je tu předplacená karta

Aktualne.cz | 17.06.2015

Jako první z velkých "stravenkových firem" dnes novinku představila firma Edenred vydávající stravenky Ticket Restaurant. Číst celý článek.

 

Ticket Restaurant vstoupí na trh platebních karet

E15.cz | 22.04.2015

Již od června budou moci tuzemští zaměstnanci platit za oběd nejen papírovými stravenkami, ale i předplacenou platební kartou Ticket Restaurant Card. Řešení uvádí na trh společnost Edenred ve spolupráci s Mastercard. Číst celý článek.

 

Ticket Restaurant® Card – předplacená platební karta umožňující zaměstnancům jednoduché a rychlé placení obědů

iProsperita | 22.04.2015

Řešení na trh uvádí společnost Edenred ve spolu-práci s Mastercard. Platba stravenkovou kartou Ticket Restaurant® Card je jednoduchá a rychlá a probíhá stejně jako platba běžnou bezkontaktní čipovou platební kartou. Číst celý článek.

 

Papírové stravenky dostanou konkurenci

Novinky.cz | 22.04.2015 

Již od června budou moci tuzemští zaměstnanci platit za oběd nejen papírovými stravenkami, ale i předplacenou platební kartou Ticket Restaurant Card. Společnost Edenred ji na trh uvede v Brně, odkud se má rozšířit do celé ČR. Číst celý článek.

 

Stravenky jako bezkontaktní platební karta

ČT1 | 21.04.2015 

Hlavní zpravodajská relace České televize. Uvedení nové předplacené stravenkové karty Ticket Restaurant® Card na český trh. Zobrazit video.

 

Stravenky jdou s dobou. Opustí papír a budou elektronické

ČT24 | 21.04.2015 

"Berete stravenky?" Otázka, kterou u oběda položí více než 1,3 milionu Čechů, se během několika měsíců zřejmě změní na: "Berete elektronické stravenky?" Jeden z nejběžnějších zaměstnaneckých benefitů v tuzemsku se totiž posouvá o technologický krok dál a brzy bychom měli stravenkami platit podobně jako bezkontaktními platebními kartami. Číst celý článek (součástí jsou videozáznamy z vysílání)

 

Jídlo k práci patří

Prosperita, freshTIME | duben 2015

Na dobrý oběd si potrpíme, ať už je svátek, nebo všední den. Ideální řešení nabízejí stravenky Ticket Restaurant. Ke kvalitě a dostupnosti přidávají dnes také v dostatečném výběru i zdravý jídelníček. Hovořili jsme o tom s Pavlem Kusým, Marketing & Strategic Propositions Directorem společnosti Edenred CZ.  Číst celý článek.

 

V práci chceme jíst zdravěji

Novinky.cz | 13.04.2015

Češi chtějí jíst v práci zdravěji než v minulosti. Potvrdil to i mezinárodní průzkum stravovacích návyků FOOD, uspořádaný z iniciativy EU, který u nás realizuje společnost Edenred, známá vydáváním stravenek Ticket Restaurant. Číst celý článek.

 

Češi chtějí zdravější obědy, aby se jim lépe pracovalo

iDnes.cz | 09.04.2015

Jak si v práci udržet kondici a podávat dobré výkony? K obědu jezte menší porce, přidejte si zeleninu, pijte vodu. Češi se pomalu, ale jistě začínají držet rad odborníků na výživu a jedí zdravěji. Potvrdil to nejnovější mezinárodní průzkum stravovacích návyků FOOD. Zobrazit celý článek.

 

Češi se čím dál tím více zajímají o to, co jedí v práci

Mladá fronta Dnes | 09.04.2015

Díky reklamám a úsilí lékařů a výživových poradců už snad každý ví, jak důležité je snídat. Oběd ale lidé někdy vynechají – většinou kvůli pracovnímu nasazení, kdy se jednoduše neutrhnou od počítače.
Z mezinárodního průzkumu stravovacích návyků, který iniciovala Evropská unie a uskutečnila společnost Edenred, vyplývá, že Evropané obědvají celkově méně než před šesti lety. Zobrazit celý článek.

 

Češi obědvají v hospodě daleko více než Italové či Francouzi

Lidovky | 09.04.2015

Ve srovnání se zeměmi západní Evropy Češi přes poledne výrazně více navštěvují restaurace a jídelny. To platí i navzdory tomu, že i u nás roste počet těch, kteří raději jedí u pracovního stolu, či dokonce neobědvají vůbec. Vyplývá to z průzkumu stravenkové společnosti Edenred. Zobrazit celý článek.

 

Češi jedí zdravěji 

ČT1 | 08.03.2015 

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. - Zobrazit video.

 

Český oběd? Stravenky a polední meníčka

ČT24 | 04.03.2015 

Pouze 53 procent českých zaměstnanců si najde každý den ve stejnou dobu čas na oběd. Když v poledne na jídlo vyrazí, jdou nejčastěji do kantýny nebo do restaurace, a to dokonce nejčastěji z celé Evropy. Češi si také začínají více hlídat, co si k jídlu dávají. Vyplývá to z průzkumu společnosti Edenred, který je součástí programu FOODZobrazit celý článek. 

 

Průzkum o stravování zaměstnanců

ČT24 | 04.03.2015 

Studio 6 - Zpravodajský náskok do nového dne. Ranní infoservis ČT. Zobrazit video ze Studia 6. 

 

Restaurace FOOD pro zdravé stravovávní

MadamBusiness | 04.03.2015 

V Česku  vzniká  zcela  nová  síť  restaurací  označených  logem  FOOD,  ve  kterých  se  lidé v pracovním týdnu mohou najíst dle principů kvalitního stravování a pravidel boje s obezitou. Od začátku března bylo do této sítě zařazeno téměř 600 restaurací v celé ČR a další budou přibývat v příštích měsících. Zobrazit celý článek.

 

Češi chtějí v práci zdravěji obědvat

iProsperita | 04.03.2015 

Lidé  chtějí  jíst  zdravěji  než  v minulosti,  vyplývá  z mezinárodního  průzkumu  stravovacích návyků  FOOD,  který  vznikl  z iniciativy  EU  a  jenž  realizuje  společnost  Edenred,  známá vydáváním  stravenek  Ticket  Restaurant®.  Zatímco  před  šesti  lety (2009)  při  výběru  oběda přihlíželi k nutriční hodnotě jen tři z deseti Čechů, nyní jsou to již čtyři lidé z deseti. Zobrazit celý článek.

 

Nejhezčí pozvánka na tiskovku. Na slovíčko s šéfkuchařem.

Prosperita | březen 2015 

Pozvání na tiskovou konferenci se společností Edenred počátkem letošního března v Praze jsem si nemohl nechat ujít. Zobrazit celý článek.

 

Firmy lákají zaměstnance na školkovné. Opomíjený benefit se stává hitem

iDnes.cz | 11. 09. 2014 

Zatím málo využívané daňové zvýhodnění na školku pro děti, které umožňuje zákon, by se mohlo stát novým hitem při odměňování zaměstnanců. Ušetří totiž skoro třetinu nákladů na školku. Popularizace tohoto benefitu se nyní ujaly stravenkové firmy. Zobrazit celý článek.

 

Ticket Junior, to je snadnější cesta do mateřské školky

Madamebusiness.cz | 10. 09. 2014 

Mnoho žen odkládá nástup do zaměstnání nebo zahájení podnikatelské činnosti, protože nemůže sehnat školku pro svého malého potomka, případně nabízené řešení je pro ni příliš drahé. S využitím nové služby Ticket Junior a odečitatelných daňových položek se pro mnohé otevře dřívější cesta do práce. Zobrazit celý článek.

 

Firemní benefity si vyberete pár kliky z domova stejně jako zboží v e-shopu

Hospodářské noviny | 29. 04. 2014 

Pavel Doubek pracuje ve společnosti RWE jako facility koordinátor devátým rokem. Zažil původní poukázkový papírový systém a také přechod firmy na cafeterii přede dvěma roky. "Mně možnost vybrat si benefit, který zrovna potřebuji, několika kliknutími odkudkoliv, velice vyhovuje. Je to pružné, rychlé, variabilní. Zobrazit celý článek.

 

V čem se naše obědy liší od ostatních zemí Evropy?

Muzemejistzdraveji.cz | 25. 03. 2014 

Evropané méně obědvají a mnohem více hledí na to, kolik za hlavní jídlo dne zaplatí. Jedinou zemí, kde lidé letos na oběd v pracovním týdnu míří o něco častěji než před čtyřmi lety, je Česko. Zobrazit celý článek.

 

Skoro polovina Čechů si v práci odpírá oběd. Ale lepší se to

Týden.cz 20. 03. 2014

Čeští zaměstnanci v pracovním týdnu pravidelně obědvají častěji než před čtyřmi lety, uvádí stravenková firma Edenred, která v roce 2010 a na začátku letošního roku provedla internetový průzkum v šesti zemích Evropské unie. Zobrazit celý článek.

 

Krize nekrize, Češi si na obědy v restauracích sáhnout nenechali

iDnes.cz 20. 03. 2014
Češi nedají na teplý oběd dopustit. Zatímco obyvatelé předlužených zemí, které stihla krize, se naučili obědvat nad pracovním stolem, mnozí Češi si chvíli klidu u jídla vzít nenechali. Téměř tři čtvrtiny Čechů tak stejně jako v roce 2010 stále obědvají v restauracích a jídelnách. Pokračovat v článku.

 

Expertka: Nejhorší jídlo? Majonézový salát, tři rohlíky a sladká limonáda

Deník.cz |14. 05. 2013 

Obědvat, nebo neobědvat? A co si dát k obědu, abych po něm nebyl unavený? Takové dilema denně řeší mnoho pracujících a ne každý v tom umí chodit. Číst celý článek.

 

Oběd po kterém se neztloustne

Trendy zdraví.cz 25. 04. 2013

Téměř osm z deseti strávníků v ČR preferuje k obědu méně kaloricky náročné pokrmy (před třemi lety to byly dvě třetiny). Restaurace ale hlásí v této oblasti o poznání menší poptávku, než uvádějí strávníci. „Může to být dáno tím, že restaurace nemusejí vždy o zájmu lidí vědět. Číst celý článek.

 

Brno versus Praha: Souboj obědů! Kde se jí zdravěji?

Blesk.cz 12. 04. 2013

Brno a Praha - kde mají lidé možnost se dobře najíst? Z průzkumu vyplývá, že Brňané si více cpou břicha, ale za to mají větší výběr zeleninových jídel. Číst celý článek.

 

V brněnských restauracích se jí stále ve velkém

Zdraví a my 12. 04. 2013 

Dostat v restauraci v Brně malou porci? To není jen tak. Zdejší restaurace si totiž mnohem více než je tomu ve zbytku republiky a zejména Praze potrpí na to, že jejich host se nají skutečně do sytosti. V porovnání s Prahou nabízí v Brně menší porce o polovinu méně restaurací. Číst celý článek.

 

Souboj restaurací: Brno porazilo Prahu díky salátům

Brněnský deník | 06. 04. 2013

Víc zeleniny a větší porce ve srovnání s Prahou dostávají strávníci v brněnských restauracích. Mají také pestřejší výběr mezi jídly. Zjistil to průzkum, který zpracovala společnost Edenred. Číst celý článek.

 

Zeleninové saláty nabízí k obědu již řada restaurací. Co jíte vy? Veďte si obědový deník

Trendy Zdraví.cz 17. 10. 2012

Najíst se zdravě v restauraci je dnes snazší, než před několika lety. Saláty jako hlavní jídlo jsou součástí menu skoro ve dvou třetinách restaurací, zatímco před třemi lety je nenabízela ani polovina. Číst celý článek.