Edenred

Znovuotevření poboček od 4. 5. 2020

30. 4. 2020

Vážení klienti,

rádi bychom Vás informovali, že od pondělí 4. 5. 2020 pro Vás otevíráme naši pražskou a brněnskou pobočku, které můžete opět využívat k odběru stravenek a dalších papírových poukázek.

Pobočky budou otevřené ve standardní provozní době:

Praha
Pondělí - čtvrtek: 08:00 - 16:00
Pátek: 08:00 - 12:00

Brno
Pondělí - pátek: 08:00 - 15:00

Při návštěvě pobočky prosím dodržujte preventivní hygienická opatření – vstupujte s ochrannými rouškami a dodržujte odstup min. 2 metry od ostatních osob. Na místě bude k dispozici desinfekce rukou a personál bude vybaven ochrannými rouškami a rukavicemi.

Nadále můžete stravenky či jiné poukázky objednávat také:

  • Online na portálu Můj Edenred. Objednání zabere pár minut a jediné, co budete potřebovat, je Váš Kód klienta (který naleznete na první stránce Vaší faktury v kolonce „Odběratel"). Celá objednávka je velmi jednoduchá, návod na ní naleznete ZDE.
  • Emailem na klient-cz@edenred.com.

Objednané karty, stravenky či další produkty Edenred Vám budeme zasílat Českou poštou nebo kurýrem. Nemusíte mít proto obavu, stravenky i jiné produkty Vašim zaměstnancům doručíme včas.

V případě dotazů jsou Vám k dispozici naši zaměstnanci na klient-cz@edenred.com. Máte-li přiděleného obchodního zástupce, obraťte se s případnými dotazy dotazy emailem či telefonicky přímo na něj.

Váš Edenred