Edenred people
covid-2019 | koronavirus

Omezený provoz poboček Edenred

27. 12. 2020

Vážení obchodní partneři,

z důvodu preventivních opatření proti šíření koronaviru je provoz naší pobočky omezen. Všechny naše služby jsou plně dostupné a Vám k dispozici, včetně přijímání, načítání a proplácení našich poukázek.

Poukázky i nadále přijímáme poštou a osobně na pobočce v Praze se správně vyplněnou výčetkou. Upozorňujeme, že jde pouze o příjem Vaší zásilky bez načtení a proplacení poukázek, které bude probíhat stejně jako při zaslání poukázek poštou.

Poukázky Edenred můžete i nadále zasílat k proplacení Českou poštou, a to na adresu:

Edenred Production Center s.r.o.
Ohradní 1439/61a
140 00 Praha 4

Na této adrese není možné vracet papírové poukázky osobně.

  • Balíček pošlete Českou poštou. Doporučujeme balíček zaslat jako Cenné psaní, není to však podmínkou (zásilku přijmeme od České pošty, jakkoli ji pošlete).
  • Přejete-li si rychlejší proplacení stravenek na Váš účet, označte obálku výrazným nápisem EXPRESS, bude pak proplacena prioritně do 4 pracovních dní dle podmínek ve Vaší smlouvě.

Chápeme, že současná situace je pro Vás velmi náročná. Vynasnažíme se proto, abyste Vaše prostředky dostali v nejkratším možném termínu.

O obnovení plného provozu naší pobočky Vás budeme informovat. V případě dotazů jsou Vám k dispozici naši zaměstnanci na emailu partner-cz@edenred.com.

Váš Edenred