Stravenkový paušál byl komunikován Ministerstvem financí jako levnější a snadnější alternativa ke stravenkám. Přes původní očekávání se však ukazuje, že stravenkový paušál není to samé jako stravenky a výklad zákona vyvolává řadu otázek.
Zúčastněte se online semináře (zdarma) a využijte možnost zeptat se na vše, co vás zajímá, daňového poradce Petra Frische ze společnosti Pro Factum Consulting.
Mgr. Ing. Petr Frisch
Daňovému poradenství se věnuje již více než 20 let. Je trojnásobným vítězem soutěže Daňař roku v kategorii osobních daní a daně z příjmů fyzických osob. Specializuje se zejména na zaměstnanecké benefity, opční plány a všechny daňové otázky okolo zaměstnanců. Byl daňovým Partnerem/Ředitelem ve společnostech Mazars, PwC a Ernst&Young. Vystudoval fakultu mezinár. vztahů na VŠE a právnickou fakultu UK v Praze.
Co se na semináři dozvíte?
Treat your employees to a full lunch for 1 meal voucher.
An exceptional increase has been made to meal vouchers, raising them to CZK 180
Evropský program usilující ve spolupráci se zapojenými restauracemi o kvalitní stravování zaměstnanců v průběhu pracovního dne.