Novou finanční ředitelkou Edenredu je Martina Sansevič

Novou finanční ředitelkou Edenredu je Martina Sansevič

9. 5. 2023

Novou finanční ředitelkou společnosti Edenred pro Českou republiku a Slovensko se stala Martina Sansevič. Může se pochlubit bohatými zkušenostmi s vedením týmů ve velkých mezinárodních i tuzemských společnostech. K jednomu z předních poskytovatelů firemních benefitů v oblasti volnočasu i stravování na českém trhu přišla ze společnosti Delirest services s.r.o., kde působila na obdobné pozici.

Společnost Edenred, poskytující řešení v oblasti jídelních a volnočasových benefitů, má novou finanční ředitelku pro Českou republiku a Slovensko. Od 1. ledna tuto funkci zastává Martina Sansevič, která přišla ze společnosti Delirest services s.r.o., kde dříve zastávala post finanční manažerky. „V Edenredu si velmi ceníme Martininy dlouholeté praxe v oblastech, které jsou nám blízké. Jako zvlášť hodnotné vnímám její zkušenosti z posledních několika let, kdy se jí podařilo úspěšně překonat složité období koronavirové pandemie, která měla na sektor stravovacích služeb ničivé dopady. Martina skvěle zapadá do našeho kolektivu a věřím, že naše spolupráce bude velkým přínosem pro obě strany,“ hodnotí Peter Hradiský, generální ředitel společnosti Edenred pro Českou republiku a Slovensko.

Bohaté zkušenosti s vedením týmů a prací v oblasti financí a controllingu nasbírala Martina během své více než 18leté kariéry ve velkých mezinárodních i tuzemských společnostech. V minulosti zastávala manažerské pozice například ve společnostech CCS, O2 Czech Republic či Xerox. „Příchod do Edenredu vnímám jako ideální kariérní krok kupředu. Velmi mi imponuje inovativní přístup k oblasti zaměstnaneckých benefitů, který společnost prosazuje, a těším se na nové výzvy, jež práce přinese. Našim klientům chceme zajišťovat nadstandardní servis založený na transparentním přístupu a dlouhodobé spolupráci,“ říká nová finanční ředitelka společnosti Edenred Martina Sansevič.

Martina Sansevič (43 let) vystudovala systémové inženýrství na Ekonomické fakultě Vysoké školy báňské – Technické univerzity v Ostravě. Ve volném čase se kromě péče o rodinu věnuje správě rodinného vinařství a sportu. V létě má ráda cyklistiku, v zimě běžky.

Edenred CZ_TZ_Financni-reditelka_Martina Sansevic