Online nákupy s kartami Ticket Restaurant a Edenred Benefits | články | Edenred

Online nákupy s kartami Ticket Restaurant a Edenred Benefits | články | Edenred

Czech Republic

Online nákupy s kartami Ticket Restaurant a Edenred Benefits

27. 4. 2018

Jednoduché a bezpečné nakupování
Karty Ticket Restaurant a Edenred Benefits jsou jednoduchý způsob, jak chytře využívat vaše zaměstnanecké benefity. Nejenže je můžete uplatnit ve více než 30 000 provozovnách po celé České republice, ale zároveň s nimi můžete platit online z pohodlí vašeho domova nebo kanceláře.

Objednejte si oběd na damejidlo
S kartou Ticket Restaurant si můžete na damejidlo.cz dopřát, na co máte zrovna chuť bez opuštění kanceláře. Karta Ticket Restaurant funguje jako každá jiná karta Mastercard. Stačí při potvrzení objednávky zaplatit online a pak už jen čekat, než vám jídlo přivezou. Damejidlo.cz rozváží jídlo ve všech větších městech a nabízí kuchyně všeho druhu, takže si určitě najdete tu pravou pro vás.

Plaťte s benefity na e-shopech
Dovolená, jazykový kurz nebo knihy. Možností, jak uplatnit prostředky z karty Edenred Benefits jsou obrovské. Můžete si vybrat hned z pěti oblastí. Kultura, vzdělávání, zdravotní péče, cestování nebo sport a aktivní odpočinek. Většina našich partnerů nabízí nákup na jejich e-shopech. Celý seznam partnerů pro online nákup najdete zde.

Objevte výhody karet Ticket Restaurant a Edenred Benefits pro svou firmu i své zaměstnance. Vše o výhodách benefitů od Edenred se dozvíte zde.

Přečtěte si o dalších výhodách karty Ticket Restaurant v našem předchozím blogu.

Další články

EDENRED CARD versus stravovací paušál

Porovnejte si oba dva systémy

Číst více9. 1. 2024

Stravenka roku 2024 má hodnotu 211 Kč

Dopřejte vašim zaměstnancům plnohodnotný oběd za jednu stravenku.

Číst více21. 12. 2023

Nový vzhled stravenek Ticket Restaurant od 1. 10. 2023

Dovolujeme si vás informovat, že od 1. 10. 2023 začneme vydávat stravenky Ticket Restaurant v novém designu pro rok 2024.

Číst více22. 9. 2023